معرفی انواع تجهیزات آزمایشگاهی ثابت
به گزارش خبرگزاری آنا؛ آزمایشگاه و تجهیزات آزمایشگاهی برای بسیاری از صنایع و ادارات به ویژه صنایع مواد غذایی و بهداشتی، همچنین مراکز علمی و پژوهشی کشور یکی از ضروریات می باشد. برای تجهیز یک آزمایشگاه و تامین لوازم آزمایشگاهی ضروری مهمترین مورد این است که آن تجهیزات را از کجا خریداری نمایید.
تجهیزات آزمایشگاهی روتین یک آزمایشگاه علمی
تمامی آزمایشگاه ها چه تخصصی باشند یا آزمایشگاه روتین همگی به صورت مشترک نیاز به یک سری تجهیزات ثابت دارند. این تجهیزات آزمایشگاهی پرکاربرد بوده و بایستی دارای کیفیت بالا باشند. در این بخش به مهمترین این تجهیزات ثابت اشاره خواهیم کرد:
- هود آزمایشگاهی: این مورد یکی از مهمترین و ضروری ترین تجهیزات آزمایشگاهی تمام انواع آزمایشگاه ها می باشد. مهمترین وظیفه این دستگاه تهویه هوای آزمایشگاه و محل انجام آزمایش است. نوع نرمال آن برای تمامی آزمایشگاه ها لازم است. ولی در آزمایشگاه های میکروبی و با ذرات معلق بالا و خطرناک نیاز به مدل پیشرفته آن خواهد بود.هود آزمایشگاهی که به منظور تهویه هوای محیط کاری و پاک نمودن فضا از هرگونه بخارات و هوای آلوده به کار برده می شود، مستقیما با کمک سیستم تخلیه مرکزی و یا یک مجرای اختصاصی، تمامی ذرات معلق آلوده و دودهای خطرناک موجود در فضا را به خارج از محیط منتقل می کند تا بدین صورت بتواند در حفظ سلامتی کارمندان نقش موثری داشته باشد.
- کابینت و سکوبندی آزمایشگاه: شاید در نگاه اول این مورد به عنوان تجهیزات آزمایشگاهی در نظر گرفته نشود. ولی اهمیت این مورد کمتر از تجهیزات این مکان نمی باشد. تمامی تجهیزات پرکاربرد بر روی سکو ها قرار میگیرند. در صورت نامناسب بودن طراحی سکوها باعث ایجاد مشکل در استفاده از تجهیزات و یا حتی آسیب رساندن به فرد آزمایش کننده و تجهیزات آزمایشگاهی خواهد شد. کابینت ها در آزمایشگاه نقش نظم دهی و محافظت از تجهیزات را دارند در صورت نامناسب بودن این مورد در این خصوص در آزمایشگاه مشکل بوجود خواهد آمد.تجهیزات و سکوبندی آزمایشگاهی با هدف آماده کردن فضایی مناسب به عنوان میز کار و برای قرار دادن دستگاهها، شیشه آلات، ملزومات و تجهیزات آزمایشگاهی طراحی شده و به مجموعه کابینت هایی که در هر آزمایشگاه وجود دارد سکوبندی یا میزبندی آزمایشگاه (بنچ بندی آزمایشگاه) گفته می شود.
- انواع میز آزمایشگاهی: با توجه به فضا و اندازه آزمایشگاه، انواع میز برای تجهیزات آزمایشگاهی متفاوت خواهد بود. البته در این بین طراحی میز های کم جا و تاشو نیز می تواند نقش اساسی را بازی کند. میز های مخصوص انواع تجهیزات میتواند دسترسی آسان و کارکرد مناسب برای دستگاه را به ارمغان آورد.
- هیتر: این نوع از لوازم آزمایشگاهی که از آن به عنوان هات پلیت هم می توان نام برد از تجهیزات ثابت هر آزمایشگاهی می باشد. نقش این دستگاه همانطور که از نام آن پیداست گرم کردن و گرم نگه داشتن انواع مواد است.
- آون: از تجهیزات آزمایشگاهی قدیمی و پر کاربرد در این مرکز می باشد که نقش آن خشک کردن و استریل کردن انواع وسایل آزمایشگاهی می باشد. فور خشک با دمایی نزدیک به 180 درجه وظیفه خود را انجام می دهد.
- مخلوط کن مغناطیسی: همانطور که از نامش پیداست برای هم زدن انواع مایعات درون ظروف مورد استفاده قرار میگیرد. این هم زن با خاصیت مغناطیسی وظیفه خود را انجام می دهد.
- شیکر: وظیفه این نوع از تجهیزات آزمایشگاهی تقریبا مشابه مخلوط کن می باشد. با این تفاوت که این دستگاه با انجام حرکت باعث مخلوط شدن و ترکیب شدن انواع مواد مایع و جامد می شود.
- ترازو: یکی از وسایل جدایی ناپذیر هر آزمایشگاهی ترازو می باشد که امروزه به صورت ترازوهای دیجیتال با دقت بالا وجود دارند. مشخص است که از این وسیله برای وزن کردن مواد مختلف استفاده می شود.
- میکروسکوپ: یکی از لوازم آزمایشگاهی که نماد هر آزمایشگاه می باشد این وسیله است. این وسیله در آزمایشگاه های تخصصی مانند: آزمایشگاه های میکروبیولوژی و مواد غذایی با دقت و حساسیت بیشتری بایستی موجود باشند.
- یخچال: برای نگهداری مواد آزمایشگاهی و غیر آزمایشگاهی و برای جلوگیری از فساد انواع مواد مورد استفاده قرار میگیرد.
- انکوباتور: یکی از تجهیزات ضروری آزمایشگاه های پزشکی، میکروبیولوژی و مواد غذایی می باشد. این وسیله برای رشد و نگهداری انواع کشت های میکروبی و سلولی مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه قادر است تا اکسیژن و مونوکسید کربن انواع کشت ها را تامین نماید.
- اتوکلاو: یکی از تجهیزات آزمایشگاهی برای استریلازیسیون وسایل می باشد. این دستگاه این کار را با استفاده از دمای بخار تحت فشار انجام می دهد. معمولا این روش سترون سازی برای وسایلی استفاده می شود که حرارت خشک باعث آسیب به آنها می شود.
- از دیگر تجهیزات آزمایشگاهی دیگر که کمتر روتین بوده ولی رایج می باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد: دستگاه سانتریفیوژ، کوره، اسپکتروفتومتر و پی اچ متر.
در خرید تجهیزات آزمایشگاهی به چه مواردی باید دقت نماییم؟
اعتبار و درستی نتایج یک آزمایشگاه ارتباط مستقیم با تجهیزات آزمایشگاهی آن آزمایشگاه دارد. به همین دلیل باید در خرید این وسایل دقت لازم را داشته باشیم. خرید از مراکز معتبر باعث خواهد شد نتایج آزمایشات شما قابل اعتماد باشد و همچنین از انجام هزینه اضافی در سال های بعدی بی نیاز شوید.
ویژگی منحصربفرد شرکت تجهیزات آزمایشگاهی شیمی پژوه:
شرکت شیمی پژوه یک انتخاب مناسب برای تجهیز آزمایشگاه شما خواهد بود به دلایل زیر:
-
این شرکت در زمینه لوازم آزمایشگاهی و طراحی آزمایشگاه قادر است تا صفر تا صد تمام پروژه ها را در بالاترین سطح انجام دهد.
-
در این شرکت شما قبل از هرگونه قرارداد و همکاری می توانید مشاوره رایگان در زمینه خرید تجهیزات آزمایشگاهی و طراحی آزمایشگاه داشته باشید.
-
اجرای سکو ها و میز ها و سینک های مدرن آزمایشگاهی با آخرین و بروزترین متدهای دنیا در این شرکت امکان پذیر است.
-
در این شرکت شما علاوه بر خرید تجهیزات آزمایشگاهی می توانید خرید انواع محیط کشت میکروبی، مواد شیمیایی و وسایل جانبی را داشته باشید.
از دیگر ویژگی های این شرکت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
شرکت شیمی پژوه با بهترین برند های تامین کننده این تجهیزات آزمایشگاهی و مواد آزمایشگاهی مانند : Merck ,Sigma, Aldrich همکاری دارد. شما میتوانید بهترین برند ها را با مناسب ترین قیمت از این شرکت تامین نمایید.
-
تنها با نگاهی به رزومه این شرکت و پروژه هایی که انجام داده است می توانید به توانایی های فنی این شرکت پی ببرید.
-
تمام دستگاه ها و تجهیزات مدرن و به روز آزمایشگاهی را در تمام برند های معتبر از شرکت می توانید تامین نمایید.
-
با مقایسه قیمت تجهیزات آزمایشگاهی و سایر خدمات این موسسه شما مطمئن خواهید شد که بهترین خدمات را با کمترین قیمت دریافت کرده اید.
برای طراحی و ساخت انواع آزمایشگاه ها و خرید تجهیزات آزمایشگاهی شیمی پژوه (https://shimipajouh.com/) به وبسایت شرکت مراجعه کنید.
انتهای رپرتاژ خبری/ ر
انتهای پیام/