دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم مطرح کرد؛

ورود به عرصه کنش‌گری اجتماعی با اثربخشی فعالیت‌های قرآنی

اسلامی با برشمردن مزایای فعالیت در قالب شبکه نخبگان، هم‌افزایی حاصل از این ارتباط را یکی از مهم‌ترین آثار تشکیل شبکه دانست که می‌توان با تقویت اثربخشی فعالیت‌های قرآنی، فعالین قرآنی را در عرصه کنش‌گری مسائل اجتماعی وارد کرد.
کد خبر : 670965
معاون فرهنگی وزارت علوم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اولین جلسه کارگروه مشورتی فعالیت‌های قرآن و عترت وزارت علوم، با حضور محمدعلی اسلامی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعدادی از اعضای هیئت علمی و صاحب‌نظران در حوزه فعالیت‌های قرآن و عترت در دانشگاه‌ها با موضوع بررسی و امکان‌سنجی تشکیل شبکه فعالین قرآن و عترت برگزار شد.


اسلامی در ابتدای جلسه ضمن بیان اقدامات انجام شده در زمینه آسیب‌شناسی و بازطراحی فعالیت‌های اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در حوزه قرآن و عترت، ابراز امیدواری کرد نتیجه این جلسات زمینه‌ساز تاثیر بیشتر فعالیت‌ها بر سبک زندگی قرآنی دانشجویان و ورود فعالین عرصه‌های قرآنی به حل مسائل اجتماعی باشد.


مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با برشمردن مزایای فعالیت در قالب شبکه نخبگان، هم‌افزایی حاصل از این ارتباط را یکی از مهم‌ترین آثار تشکیل شبکه دانست. می‌توان با تقویت اثربخشی فعالیت‌های قرآنی، فعالین قرآنی را در عرصه کنش‌گری مسائل اجتماعی وارد کرد.


وی با تاکید بر ضرورت شبکه‌سازی و با تکیه‌بر ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها از کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها، برگزیدگان جشنواره‌های قرآنی، اساتید متعهد و قرآنی و کارکنان علاقه‌مند به حوزه‌های دینی و مذهبی به‌عنوان پیشران این حرکت نام برد.


در ادامه این جلسه حاضران به بحث و گفت‌وگو درباره اهمیت و ضرورت شبکه فعالین قرآن و عترت دانشگاه‌ها، بیان سوابق این طرح، آسیب‌شناسی و امکان اجرایی آن پرداختند.


گفتنی است، روح‌الله محمدعلی‌نژادعمران، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، عباس اشرفی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، حجت‌الاسلام حسین افتخاریان، رئیس مرکز قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی و کاربردی و سیدکامران میرمعینی، مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان در این نشست حضور داشتند.


انتهای پیام/۱۰۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب