دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
انتقال توانمندی‌های فناورانه ایران به عراق؛

بازار محصولات ایران‌ساخت در کشور همسایه غربی ایران تثبیت می‌شود

نشست شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق ایرانی و تجار، سرمایه‌گذاران و فناوران عراقی برگزار شد.
کد خبر : 667799
ایران و عراق

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا؛ نشست شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق ایرانی و تجار، سرمایه‌گذاران و فناوران عراقی برگزار شد.


این نشست که با حضور مهدی قلعه نوی، رئیس مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی شوشتری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه و نایب رئیس اول اتاق بازرگانی سلیمانیه برگزار شد، میزبان ۳۳ شرکت دانش بنیان و خلاق ایرانی و بیش از ۱۰۰ شرکت و بازرگان از اقلیم کردستان بود.


میزبانی عراق از شرکت های دانش بنیان و خلاق ایرانی


رییس مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست با تشریح توانمندی‌های فناورانه ایران در حوزه اقتصاد دانش بنیان، گفت: طی چند سال اخیر توانمندی های فناورانه و علمی ایران به دنیا اثبات شده است. محصولات و تولیداتی که در کنار تامین بازار داخلی به دلیل کیفیت بالا به بازارهای جهانی هم راه یافته‌اند.


وی افزود: در حال حاضر ۵ خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران ساخت در کشورهای چین، کنیا، ترکیه، ارمنستان، روسیه و سوریه ره‌اندازی شده است و ششمین خانه هم در عراق گشایش خواهد یافت.


به گفته قلعه نوی، خانه‌های نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت محلی هستند برای ارائه خدمات سخت افزاری چون فضای کار اشتراکی و اختصاصی، شوروم، اتاق جلسات و کنفرانس و خدمات نرم افزاری همچون انجام تحقیقات بازار، ثبت محصول در کشور مورد نظر، دریافت استانداردهای کشورها و پیدا کردن شرکای تجاری برای شرکت های ایرانی.


وی همچنین گفت: ایران آمادگی کاملی دارد تا توانمندی های فناورانه و علمی خود را در اختیار فناوران، تجار و سرمایه گذاران عراق بگذارد.


رونق تبادلات فناورانه ایران و عراق


در ادامه این مراسم، مهدی شوشتری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم به توسعه روابط با همسایگان و بویژه با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ به نام سال "تولید دانش بنیان و اشتغال" از سوی مقام معظم رهبری، گفت: امیداورم با برگزاری چنین رویدادهایی تبادلات فناورانه ایران در حوزه‌های مختلف سلامت، فناوری اطلاعات، صنعت، کشاورزی به عراق منتقل شود و زمینه ای باشد برای ارتقاء سطح روابط اقتصادی و تجاری ایران با عراق و اقلیم کردستان.


نایب رئیس اول اتاق بازرگانی سلیمانیه نیز در این مراسم، با اشاره به روابط دیرینه تاریخی، فرهنگی، دینی و زبانی میان اقلیم کردستان و جمهوری اسلامی ایران، گفت: داشتن مرزهای طولانی مشترک و فعالیت ۶ مرز مشترک میان ایران با حوزه سلیمانیه، ظرفیت‌های اقتصادی استان‌های سلیمانیه و حلبچه بهترین بهانه و دلیل برای توسعه تبادلات میان دو کشور است.


در ادامه این همایش، مدیران و نمایندگان ۳۳ شرکت دانش بنیان ایرانی در مذاکرات رو در روی تجاری با همتایان خود از اقلیم کردستان، زمینه‌های همکاری مشترک را بررسی کردند.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب