بومیسازی فناوری مواد چندلایه و ساخت مواد کامپوزیت
هانی چمبری کارشناش مواد و کامپوزیت در حاشیه برگزاری نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران که در بخش شرکتهای فناور و خلاق این رویداد حضور دارد در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا اظهار کرد: در این شرکت از سال ۹۱ توانستیم فناوری مواد چندلایه را بومیسازی کنیم و مواد کامپوزیت که در صنایع مختلف نظیر خودروسازی، ساختمان، کشاورزی، نظامی و آموزشی کاربرد دارد را تولید کردیم.
وی افزود: به کسانی که میخواهند در این حوزه کسب و کار راهاندازی یا ماشینآلات تولید کنند، مشاوره میدهیم. امیدواریم در انتهای رویداد عصر امید اتفاقات خوبی رخ دهد. اگر ارقام حمایتی که دوستان گفتند واقعی باشد و اتفاق بیفتد میتوان گفت جهش بزرگی شامل حال شرکتهایی که در مراکز رشد دانشگاه آزاد فعال هستند، میشود. تقاضای بازار ما فقط در استان خراسان ماهیانه ۷۰۰ الی ۸۰۰ تن است و تولید ما نهایتاً ۵۰ تا ۸۰ تن است و حتی ۱۰ درصد بازار استان را هم پوشش نمیدهیم. علت این کمبود تولید بحث توسعه کسب و کار است. باید زیرساخت و تجهیزات فراهم شود تا تولید را گسترش دهیم.
چمبری ادامه داد: البته ما به روند گسترش خود ادامه میدهیم ولی طبیعتاً در صورت داشتن حمایت این روند سرعت بیشتری به خود خواهد گرفت. در بخش حمایت مادی تا وقتی که با بانکها، سازمان تأمین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی در رابطه با سازمانهای دانشبنیان تفاهمی به عمل نیاید هیچگونه توفیقی حاصل نمیشود. بیشترین مشکلات تمام شرکتهای دانشبنیان و همه شرکتها (نه صرفاً دانشبنیان) در ارتباط با همین نهادها است. تا به حال سازمان تأمین اجتماعی به هیچ عنوان اصلاً از مواضع خودش کوتاه نیامده است. اداره دارایی باز کمی انعطاف نسبت به شرکتهای دانشبنیان و بهخصوص حوزه ما که بازیافت است، انعطاف خوبی داشتند که از آنها تشکر هم میکنیم. بانکها هم که فقط حرف خودشان را میزنند.
این کارشناس مهندسی مواد بیان کرد: در بخش حمایت معنوی اگر این رویداد عصر باعث شود زمینه توسعه کسب و کار این شرکت فراهم شود تمام هدف و خواستههای ما محقق میشود؛ البته در بخش مالی نیاز را خودمان تأمین میکنیم. برای مثال راهکار صندوق پژوهش و نوآوری که دانشگاه آزاد ارائه داد، خیلی خوب است ولی منابعش محدود است. دانشبنیانها نمیتوانند نیروی کار را بگیرند و تا ۶ ماه دنبال تسهیلات بدوند. اگر نیروی خودمان را در آن ۶ ماه بر تحقیقات کاری بگذاریم درآمد بسیار بیشتری کسب میکنیم. اکنون ۲۰ نیروی فعال در شرکت داریم. انتظارمان این است که اگر ۲۰ خانواده دارند از طریق این شرکت ارتزاق میکنند، دانشگاه آزاد و سایر نهادها هم مقدار به ما لطف و نظر مثبت داشته باشند.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی که با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد و با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.
انتهای پیام/۴۱۴۴/۴۰۶۲/
انتهای پیام/