دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 خرداد 1401 - 17:34
داودی:

دانشگاه آزاد اسلامی در رویداد ملی عصر امید، «نمای فناوری» دارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان گفت: نمای دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم، «نمای فناوری» بوده و به‌عنوان دانشگاهی فناور با آموزش نیروی انسانی به منظور کارآفرینی و نوآوری و ایده، اشتغال جوانان را در اولویت قرار داده است.
کد خبر : 661409
جلسه



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از لنجان، سیدمسعود داودی در نشست تعاملی با شرکت تارابگین ذوب‌آهن اصفهان با تأکید بر اینکه نمای دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم، «نمای فناوری» است، اظهار کرد: این دانشگاه به‌عنوان دانشگاهی فناوری با آموزش نیروی انسانی برای کارآفرینی و نوآوری و ایده، ایجاد اشتغال برای جوانان را در اولویت برنامه خود قرار داده است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در کنار ذوب‌آهن به‌صورت ویژه در این رویداد بزرگ حضور پررنگ و مثمری خواهد داشت.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در برنامه علمی خود، طرح پایش را بر اساس مزیت، تعداد هیئت‌علمی و سایر ظرفیت‌های موجود آماده کرده و با تشکیل شورای راهبری در شناسایی و رفع چالش‌های صنایع همکاری می‌کند. صنعتگران و متخصصان می‌توانند در قالب مشاور مهارتی در کنار استادان دانشگاه به‌عنوان استاد مشاور به دانشجویان و پژوهشگران کمک کرده و دانشجویان و پژوهشگران نیز می‌توانند با مراجعه سامانه پژوهش‌یار از بین عناوین مختلف، موضوع تحقیقاتی خود را انتخاب کنند.


دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال علم بسترساز اشتغال است


معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان نیز گفت: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از بسیاری دانشجویان دیگر به لحاظ علمی و عملی جلوتر هستند. دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال علمی است که بسترساز اشتغال، فایده محور، دانش‌بنیان و فزاینده اقبال اجتماعی باشد.


اکبر پیوستانی بیان کرد: رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با سه شعار اصلی ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناوری و خلاق برنامه‌ریزی و طراحی‌شده است. که در این رویداد بزرگ یک هزار مورد از بهترین زیرساخت‌های پژوهش و فناوری دانشگاه شامل همه امکانات از قبیل آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و هسته‌های پژوهشی حضور خواهند داشت.


عوامل مهم در شکل‌گیری ارتباط دستگاهی صنعت و دانشگاه


مدیرعامل شرکت تارابگین نیز با تأکید بر ارتباط نظام‌مند بین صنعت و دانشگاه مطرح کرد: از عوامل مهم در شکل‌گیری ارتباط دستگاهی صنعت و دانشگاه، قابلیت تحقیق، توسعه، کسب فناوری در صنایع و برطرف کردن نیاز صنعت توسط مراکز آموزش عالی است.


جلال ابوترابی اضافه کرد: از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسیرهای ارتقای ارتباط صنعت و دانشگاه، پژوهش‌های مشترک است؛ بنابراین از آنجایی که تحریم‌ها باعث عمیق‌تر شدن مشکلات اقتصادی در سال‌های اخیر شده؛ اما همین امر فرصتی برای اصلاح ارتباط صنعت و دانشگاه شد.


وی با استقبال از شرکت در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: این دانشگاه با تعریف پایان‌نامه‌های محصول محور و کاربردی به دنبال ایجاد زیرساخت و برنامه‌ریزی برای اشتغال جوانان است؛ بنابراین امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی در چشم‌انداز و دورنمای خود تحول جدی ببیند و این رویداد گام مثبتی در هویت بخشی همه محتواهای علم و فناوری باشد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب