دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 خرداد 1401 - 09:29
آنچه در رویداد «عصر امید» خواهید دید/۸۲؛

رونق اقتصاد بخش کشاورزی با فناوری «کودهای آلی»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با پروژه فناور کودهای آلی در رویداد عصر امید دانشگاه و جذب سرمایه‌گذار می‌توانیم به کیفیت و رونق اقتصادی به‌ویژه در بخش کشاورزی کمک کنیم.
کد خبر : 661017
کودهای آلی



علی خان‌میرزایی به عنوان منتخب حضور در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره کارایی هسته فناور مربوط به کودهای آلی، مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار کرد: چند سالی است که در راستای تجاری‌سازی و بالابردن کیفیت، بیرون از دانشگاه روی انواع کودهای شیمیایی و عالی که امکان تولیدش در کشور وجود ندارد یا محدود است، فعالیت می‌کنم.


عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مطرح کرد: به نظرم رسید در روند برگزاری رویداد عصر امید می‌توانیم دانشگاه را هم درگیر پروژه کودهای آلی کرده و از ظرفیت دانشگاه در رونق اقتصادی کشور و به‌ویژه بخش کشاورزی استفاده کنیم و درآمدزایی غیرشهریه‌ای برای دانشگاه داشته باشیم.




بیشتر بخوانید:


از طراحی و تولید داروی ضد ویروس تا ساخت کیت تشخیص سرطان


ساخت دستگاهی که از سرمازدگی باغات سیب و هسته‌داران جلوگیری می‌کند


جلوگیری از نشتی گاز با محصول «قطع‌کن هوشمند رگلاتورهای گازی»




وی با بیان اینکه پروژه کودهای آلی در قالب هسته فناور در نمایشگاه رویداد گام حضور دارد، اضافه کرد: در این راستا کاری که می‌توانیم انجام دهیم، فعالیت در بخش دانش فنی است که این سال‌ها در ارتباط با کودهای کشاورزی به دست آورده‌ایم و در کشور خیلی محدود و معدود است و جای کار بسیار دارد؛ بنابراین در این حوزه متمرکز شدیم.


این استاد دانشگاه مطرح کرد: خیلی از کودهای کشاورزی وارداتی هستند با این ویژگی که دانش فنی‌ آن در کشور وجود دارد؛ اما سرمایه‌گذار وجود ندارد؛ زیرا اکثر متصدیان این صنعت واردات انجام می‌دهند و دوست دارند تنور واردات همچنان داغ باشد.


استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: پژوهش درباره کودهای آلی را از یک کود بسیار ساده آغاز کردم و مطرح کردم که یک و نیم میلیارد سرمایه می‌خواهم و بخشی از آن را خودم می‌توانم تأمین کنم، زمین را در دانشگاه مشخص کردم و حاضر شدم ۱۰ برابر قیمت اجاره‌ را بالا ببرم تا دانشگاه را مجاب کنم این کار انجام شود و این ابتدای کار و نخستین و ساده‌ترین پیشنهاد است.


عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد کرج اظهار کرد: هشت سال پیش طرح تولید کودهای فسفاته در استان البرز در ستاد اقتصاد مقاومتی طرح برگزیده استان شد؛ اما به دلیل اینکه آن موقع ۱۰ میلیارد تومان سرمایه ثابت و در گردش نیاز بود، استقبال نشد، اکنون با این تجربه از یک طرح کوچک که قابلیت اجرایی و مبلغ کم‌ نیاز دارد، کار را آغاز کرده‌ایم تا خود را به مجموعه دانشگاه یا شرکت‌های سرمایه‌گذار ثابت کنیم؛ بنابراین برای ارائه دانش فنی در نمایشگاه عصر امید حضور داریم.


شرکت‌کننده در نمایشگاه عصر امید مطرح کرد: در دانشگاه آزمایشگاه‌ها و دستگاه‌های مختلفی وجود دارد که بخش زیادی از این ظرفیت استفاده نمی‌شود و این آزمایشگاه‌ها را وارد چرخه ثروت‌سازی نمی‌کنیم، پیشنهاد دادم از مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه استفاده، به‌روزرسانی و به بخش خصوصی، ادارات و ارگان‌هایی که نیاز دارند، معرفی کرد و از دستگاه‌ها و تجهیزاتی که در حال خاک خوردن است، ثروت‌سازی کرد.


عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بیان کرد: امیدوارم شرایطی ایجاد شود که بتوانیم با چند نفر که صاحب‌نظر یا سرمایه‌گذار هستند، ارتباط بگیریم و کاری جدید را برای دانشگاه و کشورمان انجام دهیم.


استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برای بهتر برگزار شدن نمایشگاه عصر امید به آنا گفت: برگزاری این نمایشگاه باید بیشتر در رسانه‌ها منعکس می‌شد، اطلاع‌رسانی در این زمینه کم بود، من که در صنعت کود و سم کار می‌کنم حس می‌کنم کسانی که دارند در این صنعت کار می‌کنند و ممکن است جامعه هدف ما باشند و بیایند محصول ما را ببینند و منجر به عقد قرارداد و شروع همکاری شود، از این قضیه بی‌اطلاع هستند.




بیشتر بخوانید:


تولید محصولات شیمیایی از پسماندهای بیولوژیک


«باتری لیتیوم سولفور» جایگزینی برای باتری‌های یونی


تولید چای ماسالا با طعم‌های مختلف و قابلیت صادرات




خان‌میرزایی اظهار کرد: در صنایع مختلف در بخش خصوصی آدم‌های صاحب‌نظر و صاحب نفوذی داریم که سرمایه دست آنهاست و آنها باید به‌صورت تخصصی بیایند نه اینکه در یک محدوده بسیار وسیع دنبال یک ایده یا فناوری بگردند، اکنون ابتدای راه هستیم و شاید در آینده دوستان ما به این نتیجه برسند که هرچند محدود، اما این نمایشگاه‌ها را به‌صورت تخصصی و با مشارکت و بازدید جامعه هدف انجام دهند.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب