حضور فعال دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه کتاب؛ از برگزاری نشست های علمی تا حضور گرم دوستداران در غرفه ۱۱۰
گروه دانشگاه خبرگزاری آنا؛ نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از روز ۲۱ اردیبهشت ماه آغاز به کار کرد و تا فردا ۳۱ اردیبهشت ماه ادامه دارد. مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین نشر دانشگاهی در این نمایشگاه حضوری فعال دارد. در ایام برگزاری نمایشگاه، نشست های علمی متعددی از سوی مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی در غرفه ۱۱۰ سالن ناشران دانشگاهی واقع در رواق غربی مصلی تهران مستقر شده است و بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در غرفه نشر علمی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه داده و در معرض دید علاقهمندان قرار گرفته است.
آماده سازی غرفه دانشگاه، از حدود یک ماه پیش آغاز شد. امسال در کنار عرضه و فروش کتاب، بحث معرفی فعالیتهای دانشگاه بر مبنای دو گزاره مهم بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و جهاد تبین مدنظر بود؛ ضمن این که معرفی سند پنجساله تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی هم از دیگر مواردی بود که در بحث محتوایی نمایشگاه از سوی مرکز نشر دانشگاه به جدیت دنبال میشد.
مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی نشستهایی با عناوین طب حکمتبنیان و از آموزش مجازی تا دانشگاه هوشمند برگزار شد. همچنین از کتاب حکمت و معماری تألیف عبدالحسین خسرو پناه دزفولی به رونمایی شد.
آمارها نشان میدهد که بسیاری از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کردهاند و دوستداران کتاب توجه ویژهای به غرفه ۱۱۰ نمایشگاه بینالمللی کتاب داشتهاند.
مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی از بزرگترین ناشران دانشگاهی کشور است که بیش از ۵۰ ناشر فعال در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسرکشور را پوشش میدهد. مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی از ابتدای تأسیس تاکنون بیش از ۱۲ هزار عنوان کتاب را به چاپ رسانده است و در سال ۱۴۰۰ نیز ۳۰۰عنوان کتاب در شاخههای مختلف علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی و دامپزشکی،مهندسی، هنر و سایر رشتههای دانشگاهی را منتشر و به جامعه علمی کشور تقدیم کرده است.
در سال ۱۳۹۹ بخشنامهای از سوی این مرکز به همه واحدهای دانشگاهی ابلاغ شد که بر مبنای آن ارتقای استانداردهای چاپ، نشر، توزیع و فروش و بحث ظاهری و زیباسازی کتب دانشگاهی موردتوجه واحدهای دانشگاهی قرا بگیرد. ازآن تاریخ نیز با تأکید دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی این موضوع با جدیت پیگیری میشود تا برند این دانشگاه در صنعت چاپ و صنعت نشر کشور تقویت شود. این طرح با توجه به بازه جغرافیایی گسترده واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، به نوعی جراحی نشر در این نهاد آموزشی محسوب می شود. بر این اساس، بحث ویرایش کتب دانشگاهی در مواردی همچون ویرایش صوری، زبانی، املایی، نگارشی و سجاوندی هم کنترل و بررسی خواهد شد.
فروشگاه دائمی کتاب انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی نیز در خیابان انقلاب دایر است و علاقهمندان میتوانند برای تهیه کتب دانشگاهی به این فروشگاه مراجعه کنند. مخاطبان شهرستانی هم میتوانند کتب موردنظر خود را سفارش داده و تحویل بگیرند.
انتهای پیام/۴۰۴۰/بزارک تصویر
انتهای پیام/