رضاییان در گفتوگو با آنا:
بستر امن و قانونی برای سرمایهگذاران داخلی فراهم شد/ تأمین مالی جمعی در کشور؛ یک فناوری نوظهور
شرکت حسابیاری امین یک پلتفرم دو طرفه تامین مالی جمعی هستند که بستری امن و قانونی برای توسعه و مبادلات به سرمایهگذاران فراهم میکند.
محمد حسین رضاییان، مدیرعامل پلتفرم تامین مالی جمعی حلالفاند در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا گفت: ما یک پلتفرم تأمین مالی جمعی برای شرکتهای در حال توسعه هستیم و در واقع میتوان گفت پلتفرم حلالفاند بستری امن و قانونی برای سرمایهگذاری پرسود است. سرمایهگذاران برای توسعه خود به سرمایه در گردش یا مشارکت و مبادلات احتیاج دارند. سرمایهگذارانی هستند که از ۱۰۰ میلیون تومان تا ۱۰ میلیارد تومان میخواهند در پروژههایی صرف کنند و نیاز به پروژههایی امن دارند که ما در شرکت حسلبیاری امین ملل این پروژههای امن را به مردم برای سرمایهگذاری معرفی مینماییم. برای مثال، یک طرح ۲ میلیارد تومانی در سایت به سرمایهگذاران معرفی مینماییم و مردم در قالب واحدهای یک میلیون تومانی مشارکت میکنند.
وی افزود: امکان دارد یک سرمایهگذار یک میلیون تومان، یک سرمایهگذار دیگر ۱۰۰ میلیون تومان و دیگری ۲ میلیارد تومان مشارکت کند و این منابع با یکدیگر تجمیع شده و به سرمایهپذیر داده میشود. یک پروژه امکان دارد تقریبا 6 ماه یا یک سال باشد و در انتهای دوره اصل و سود به سرمایهگذارها عودت داده میشود. ما در شرکت حلالفاند برای اینکه سرمایهگذارها متضرر نشوند، از ابزار ضمانت تعهد پرداخت استفاده میکنیم. این به معنای آن است که ما در شرکت حلالفاند از یک نهاد حقوقی مانند بانک، ضامن اصل و سود سرمایهگذاران استفاده کرده تا اگر بازگشت سرمایه دیر شود یا با مشکل مواجه شود، آن نهاد ضامن تمام اصل و سود سرمایهگذاران را پرداخت کند.
رضاییان مطرح کرد: ما در طی پنج سال فعالیت خودمان را آغاز کردیم و بیش از 400 پروژه از نظر مالی در شرکت حلالفاند حمایت شده است. از آنجاییکه تمام اصل و سود سرمایهگذار در رأس زمان مقرر و میزان تعیینشده پرداخت میشود، یک مورد شکایت هم تاکنون نداشتهایم؛ بنابراین توانستهایم رضایت صد در صد سرمایهگذاران را جلب کنیم. پروژههایی که ما در شرکت حلالفاند تأمین مالی میکنیم منحصر به حوزه خاصی نیست و برای همه کسب و کارهایی که در حوزه تولید یا صادرات هستند ما تأمین مالی انجام میدهیم. طی این پنج سال در حوزههای نانو، هوافضا، کشاورزی، دارویی، ماشینآلات صنعتی، دامپروری، و… پروژههایی داشتیم که مردم از آن حمایت کردند. از ۴۰۰ پروژهای که توسط شرکت ما تأمین مالی شده است، ۳۰۰ پروژه به پایان رسیده و بدون استثنا اصل و سود پول در رأس تایم خودش به سرمایهگذار پرداخت شده است.
وی افزود: جایگاه تأمین مالی جمعی در کشور که یک فناوری نوظهور است، هنوز به آن جایگاهی که باید نرسیده است و در دنیا سابقه تأمین مالی جمعی تقریبا بیشتر از ۱۰ سال است و طی این سالها دهها میلیارد دلار تأمین مالی جمعی اتفاق افتاده است، اما در ایران این پدیده نوظهور است و شرکت ما اولین و بزرگترین تأمین مالی جمعی در کشور در حال حاضر است. ما از شرکت فرابورس ایران مجوز گرفتهایم و به همراه 11 رقیب در حال انجام تأمین مالی جمعی هستیم و آمادگی این را داریم که برای همه شرکتهایی که نیاز به سرمایه در گردش دارند، تأمین منابع تا سقف 10 میلیارد تومان را برای هر طرحشان انجام دهیم. نحوه تعیین میزان سود توافقی است. اگر سود در قالب عقود مبادلهای باشد، مانند عقد فروش اقساطی کمی شرایط فرق دارد. برای مثال، یک شرکت یا یک سرمایهپذیر نیاز به خرید یک دستگاه به مبلغ 2 میلیارد تومان دارد، ما آن دستگاه را به صورت قسطی به او 2.5 میلیارد تومان میفروشیم. یعنی مردم در قالب یک فروشنده اقساطی یک جنس به آن کسب و کار با یک سود مشخص ظاهر میشوند و به صورت مشارکتی نیست. برای مثال زمانیکه یک خودروی قسطی از نمایشگاه خریداری میشود، بحث مشارکت در سود و زیان وجود ندارد. گاهیاوقات از ابتدا نرخ سود مشخص میشود. ما در شرکت حلالفاند بهطور معمول تضمین بیقید و شرط اصل و یک بخشی از سود را از سرمایهپذیر میگیریم و مابقی سود و زیان را در انتهای دوره محاسبه میکنیم و بقیهاش به سرمایهگذار پرداخت میشود.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/