دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 ارديبهشت 1401 - 11:11
حجت‌الاسلام نعمت‌زاده:

استاد مطهری قهرمان جهاد تبیین بود

امام جمعه شهرستان مرند گفت: استاد مطهری قهرمان جهاد تبیین، مبارزه با تحریف و تخریب بود.
کد خبر : 658089
جلسه



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از مرند، حجت‌الاسلام علی نعمت‌زاده در مراسم تجلیل از مقام شامخ معلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند اظهار کرد: به حق هفته معلم در این روز نام‌گذاری شده است. استاد مطهری معلم امروز و فردای کشور محسوب می‌شود، انسانی ارزشمند، پرکار، انسان‌دوست، مجاهد در برابر هجوم افکار مخرب که در زمان خودش هرجا نیاز بود با توجه به مسائل مهم کشوری، تاریخ، فلسفه و سایر نیازهای کشور کتاب می‌نوشت.


وی با بیان اینکه استاد مطهری قهرمان جهاد، مبارزه با تحریف و تخریب بود، افزود: نخستین معلم انسان خداوند متعال بوده و هرکسی راه انبیا و اولیا را در پیش گیرد معلم است. علامه شهید استاد مرتضی مطهری از همین طایفه مقدس بوده که در سنگر تعلیم و تعلم به قله‌های رفیعی دست یافت و در قدرت و توان هیچ‌کس نیست که مقام و ارزش معلم را بشمارد. چنانچه هیچ‌کس را یارای آن نیست نقش عظیم رسولان الهی را بر کاغذ بنشاند. تعلم از شئون الهی است و خداوند، این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده تا مسیر هدایت را به بشر بیاموزند و چنین شد که تعلیم و تعلم به‌صورت سنت حسنه آفرینش درآمد.


امام جمعه شهرستان مرند عنوان کرد: افرادی که در دانشگاه‌ها و آموزش پروش خدمت می‌کنند باید بدون ترس از جوسازی‌ها مسیر را روشن نگه‌دارند و بدون ترس و آلودگی مسیر را بگذرانند. چه مقامی از این بالاتر که خلاق لایزال در کلام وحی همیشه جاویدش خود را معلم می‌نامد (الرحمن علم القرآن خلق الانسان) و منجی عالم بشریت و رسول بر حقش در کلام الهی (انی بعثت معلما) را زینت مــحفل دل‌انگیز تعــلیم و تربیت می‌کند.


استاد مطهری از پرکارترین عالمان مسئول دین در دوران معاصر بود


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند نیز گفت: یاد و خاطره معلم علم و اخلاق و سالروز شهادت استاد مطهری، معلمی که در طول زندگی با برکت خود با بهره‌گیری از دیدگاه اسلامی و نگاه عمیق به جامعه و آنچه جامعه اسلامی به آن نیازمند بود، آثار مکتوب ارزشمندی بسیاری از خود بر جای گذاشت. آثار استاد مطهری که هدفش بنا به گفته خود حل مشکلات و پاسخگویی به سؤالاتی است که در زمینه مسائل اسلامی در عصر ما مطرح بوده و وی در زمینه‌ای که احساس نیاز بود، دست به قلم می‌شد و در این باره وی یکی از پرکارترین نویسندگان و عالمان مسئول دین در دوران معاصر بود.


محمدحسین صادقی اضافه کرد: در آستانه چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی هستیم دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت آموزشی خود را از سال ۶۱ به فرمان حضرت امام و با هدیه یک میلیون تومانی تأسیس شد، امروز با افتخار ۲۰ میلیون متر فضای آموزشی و رفاهی، پیش از ۷۰۰ مدرسه، ۱۰ مجتمع بیمارستانی، بیش از ۷۰ هزار هیئت علمی و کارمند، ۴۰۰ واحد دانشگاهی و حدود یک و نیم میلیون دانشجوی فعال، ۶ میلیون دانش‌آموخته و بیش از ۴۰ درصد بار آموزشی کشور را بر عهده دارد و در رتبه‌بندی بین‌المللی هم جزء رتبه‌های بالای جدول دنیا و در ایران هم جزء دانشگاه‌های معتبر کشور قرار دارد. دانشگاهی که با افتخار باید گفت نه تنها باری برای دولت نبوده؛ بلکه باری از دولت برداشته و نقطه قوتی برای دولت بوده و از بودجه دولت تزریق نمی‌کند. دانشگاهی که به تمام معنا مردمی است.


استاد مطهری قهرمان جهاد تبیین بود


وی با تشریح مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: همه مراکز آموزش عالی شهرستان مرند افت دانشجو دارند و تعداد صندلی‌های خالی دانشگاه رو به افزایش است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند هم از این قضیه مستثنی نیست. روزی همین دانشگاه ۵ هزار ۵۰۰ دانشجو داشت؛ اما با کاهش دانشجو در سراسر دانشگاه‌ها حتی دولتی که با صندلی خالی مواجه بوده این واحد دانشگاهی هم مانند سایر واحدهای دانشگاهی کشور با افت دانشجو روبه‌رو بوده و اکنون واحد مرند ۲ هزار و ۶۰۰ دانشجو دارد که بزرگ‌ترین مرکز علمی و دانشگاهی شهرستان بوده و از کم مشکل‌ترین واحدهای دانشگاهی است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند ادامه داد: این واحد دانشگاهی اقداماتی انجام داده که برخی کوتاه‌مدت و آثارش ماه به ماه دیده می‌شود و یک سری برنامه‌ها بلندمدت و طولانی شامل ایجاد سرای نوآوری، خاک و چینی، تصویب افتتاح مرکز رشد، کلینیک روانشناسی ارائه خدمات به خانواده دانشجویان و دانشگاهیان و آحاد مردم دارد. رسالت اصلی دانشگاه صرفاً آموزش نبوده؛ بلکه شعار اصلی دانشگاه‌ها ارتباط با جامعه و صنعت بوده و دانشگاه‌هایی موفق هستند که مشکلات جامعه را حل کنند. واحد مرند با توجه به امکانات علمی و پژوهشی، ساختمان‌ها و کارگاه‌های مجهز، هشت زیر ساخت و ۱۴ ایده و هشت هسته پژوهشی فعال را به سامانه رویداد گام دوم ارائه کرده است.


صادقی در راستای تحقق شعار سال با عنوان «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» و تأکید دکتر طهرانچی در به‌کارگیری ظرفیت‌ها و اجرای برنامه‌ها بر اساس این شعار بیان کرد: نامگذاری سال «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» حاوی پیام‌های مختلفی بوده که اهمیت اقتصاد و تولید دانش‌بنیان برای تحقق گام دوم انقلاب اسلامی را می‌توان مهم‌ترین پیام آن دانست، همان‌گونه که در نخستین توصیه این پیام توجه به علم و پژوهش حائز اهمیت داده شده است.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب