رویداد نکستیشن میزبان پنل ترسیم آینده کسب وکارهای نو در انقلاب چهارم بود
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری آنا، به گزارش ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲، معاون نوآوری و توسعه زیست بوم فناپ با اشاره به آینده کسب وکارهای نو گفت: برای حفظ کسب و کارهای نو و فناوری محور افراد باید سبد سرمایهگذاری متنوعی را در نظر بگیرند و تمام تخممرغها را در یک سبد نچینند.
مسعود زمانی توضیح داد: مدیران کسب و کارهای نوپا و کسانی که قصد دارند در این حوزه فعالیت داشته باشند باید بزرگ بیاندیشند و کوچک شروع کنند.
زمانی بیان کرد: فعالان کسب و کارهای نوپا باید در بلند مدت و برای آینده راهکارهایی در نظر بگیرند که ارزان شکست بخورند. زمانی میتوانیم بگوییم که یک فناوری موفق است که استراتژی و نوآوری داشته باشد. عدم برنامهریزی و چشمانداز کسب و کار را با شکست مواجه میکند.
او گفت: آنتوان دوسنت اگزوپری معتقد است اگر میخواهید یک کشتی بسازید، مردم را به سراغ بریدن درختان نفرستید و به آنها دستور ندهید وظیفه محول نکنید بلکه فقط به آنها اشتیاق به عظمت بیپایان دریا را بیاموزید.
در ادامه شاهین حقی، یک کارشناس فناوری در پنل دوم با محوریت علوم پایه و فناوری گفت: برای شروع کسب و کار باید به این سوال پاسخ دهیم که چه کارهایی موفقیتش بیشتر است. تجربه نشان داده در انقلاب اول بهبود کیفیت زندگی در اولویت قرار داشت. در انقلاب دوم نیز الکتریسیته و تولید انبوه در اولویت قرار گرفت.
او ادامه داد: در انقلاب سوم تولید منعطف میکرو الکترونیکها مورد توجه بود اما در انقلاب چهارم سیستم سایبر و فیزیکی مورد توجه است.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/