روبات همیار محیطبان ساخته میشود
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، حسین ابوالقاسمی، پارسا اسماعیلزاده، ابولفضل جعفری، محمدمهدی علیرضازاده، عرشیا حسانی، محمد امین ریاحی و امیررضا طالقانی دانشآموزان دبیرستان علامه حلی هستند که روبات همیار محیطبان را طی دو هفته طراحی کرده و نمونه اولیه آن را ساختهاند. ابوالقاسمی در گفتوگو با خبرنگار آنا در خصوص این روبات بیان کرد: در حال حاضر کشور با کمبود محیطبان روبهاست و این روبات میتواند در بیشتر کارها به محیطبان کمک کند.
وی افزود: روبات همیار محیطبان مجهز به یک بازوی روباتیک است که میتواند زبالهها را جمعآوری کند، وسایل را جابهجا کند و در صورتی که موجودی زنده در ریشه درختان یا تله گیر افتاده بود، آزاد کند. چند نوع سنسور روی این روبات نصب شده که شامل سنسور تشخیص رنگ، سنسور شارپ یا فاصلهیاب، سنسور رطوبت خاک و هوا و سنسور تشخیص موجود زنده است. سنسور رطوبت خاک میزان بارندگی هوا را میسنجد و سنسور رطوبت هوا برای درک آب و هوا استفاده میشود.
این دانشآموز خلاق گفت: یکی از مزایای این روبات امکان عبور از مکانهایی است که گذر از آنها برای انسان دشوار یا غیرممکن است. این روبات در حال حاضر با کنترل از راه دور کار میکند اما در حال توسعه قابلیت عملکرد هوشمند آن هستیم. نمونه اولیه در مقیاس آزمایشگاهی ساخته شده و اندازه اصلی این روبات نیممتر است.
انتهای پیام/۴۰۲۱