مکانیسمهای زمینهساز اضطراب کشف میشود
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «تک اکسپلوریست»، اضطراب و استرس یکی از عوامل ناخوشایندی است که بر مغز و بدن انسان تأثیر میگذارد. استرس میتواند منجر به اختلال خواب و افزایش بیماریها نیز شود.
دانشمندان در مطالعات جدید خود به دنبال کاهش اضطراب هستند. همچنین آنها در مطالعات جدید خود داروهای کاهشدهنده اضطراب را مورد هدف قرار دادهاند. چندین داروی مختلف ضداضطراب در بازار موجود است که اکثر این داروها مؤثر نیست و دارای عوارض جانبی هستند.
شناسایی مکانیسمهایی که در مغز زمینهساز ترس و اضطراب هستند میتواند به درمان اختلالات ناشی از استرس کمک کند. دانشمندان علوم اعصاب از دانشکده فیزیولوژی بررسی کردند که چگونه مخچه مغز بر فعالیت در ناحیه دیگری از مغز به نام «خاکستری دور قناتی» (PAG) تأثیر میگذارد. خاکستری دور قناتی بخش خاکستریرنگ مغز است که در مغز میانی یافت میشود. این بخش مکانیسمهای بقا، از جمله پاسخهای مقابلهای ناشی از ترس را نیز هماهنگ میکند.
دانشمندان در مطالعات جدید خود فعالیت مغز را در ناحیه PAG و مدلهای حیوانی از طریق الکترود ثبت میکنند. بر اساس بررسیهای انجامشده دانشمندان دریافتند که زیرمجموعهای از سلولهای مغزی در ناحیه خاکستری دورقناتی به صدای شرطی پاسخ میدهد که مرتبط با رمزگذاری حافظه ترس است. همچنین دانشمندان به این نتیجه رسیدند که فعلوانفعالات خاکستری مخچه به فرآیندهای شرطیسازی ترس کمک میکند. دانشمندان با شناسایی این مکانیسمها بهتر میتوانند به کاهش اضطراب کمک کنند.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/