هوش مصنوعی، امنیت سایبری را تضمین میکند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «اینترستینگ اینجینیرنیگ»، هوش مصنوعی در زمینههای مختلف کاربرد گستردهای در جهان دارد، اما هوش مصنوعی همانطور که بسیار کارآمد است، میتواند بسیار خطرناک باشد.
روزانه کسبوکارها تقریبا ۱۰ هزار هشدار از ابزارهای نرمافزاری مختلف دریافت میکنند. این ابزارهای نرمافزاری برای نظارت بر مزاحمان، بدافزارها و سایر تهدیدها استفاده میشود. کارکنان امنیت سایبری غرق در دادههایی هستند که برای مدیدریت دفاع سایبری باید آن را در سیستم مرتبسازی کنند. حملات سایبری روز بهروز در حال افزایش است و مخاطرات بسیار بالا هستند. این حملات هزاران سازمان و میلیونها نفر را تنها در ایالات متحده تحتتأثیر قرار میدهد.
مهندسان در تلاش هستند تا راهی برای جلوگیری از نفوذ عمیق حملات سایبری پیدا کنند. هوش مصنوعی بهویژه برای یافتن الگوها در حجم گستردهای از اطلاعات بسیار مفید است. هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار موردنیاز در جعبه ابزار امنیت سایبری در حال پیدایش است.
هوش مصنوعی در امنیت سایبری نقش بسیار پررنگی دارد. این تکنولوژی میتواند امنیت سایبری را بهخوبی تقویت کند. همچنین به خودکارسازی بسیاری از وظایف تحلیلگران انسانی کمک میکند. این وظایف شامل شناسایی خودکار ایستگاههای کاری ناشناخته، سرورها، مخازن کد و سایر سختافزارها و نرمافزارها در یک شبکه است. این فناوری میتواند نحوه تخصیص بهترین دفاع امنیتی را نیز تعیین کنند. هوش مصنوعی پتانسیل این را دارد که بسیار کارآمدتر و مؤثرتر از آنچه نیروی انسانی میتواند انجام دهد، اطلاعات را نیز بررسی کند.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/