دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 اسفند 1400 - 13:18
ذکائی در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

بعثت؛ لحظه ظهور آزادی انسان

معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد تأکید کرد که مبعث روز برکت و رهایی از ظلمت، سرگردانی و جهل و لحظه ظهور آزادی انسان است.
کد خبر : 644852
ابوالفضل ذکائی

ابوالفضل ذکائی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در ملارد اظهار کرد: بیست و هفتم رجب سالروز برانگیخته شدن گل سرسبد بوستان هستی فخر کائنات آخرین پیام‌آور و آخرین فرستاده الهی پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم و روز برکت و رهایی از ظلمت، سرگردانی و جهل و لحظه ظهور آزادی انسان است.




بیشتر بخوانید:


حقیقت بعثت از منظر امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) چیست؟




وی اضافه کرد: مبعث پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله سلم یک تحول بسیار جدی و عمیق در جامعه آن روزها بود، جامعه‌ای که نبی مکرم اسلام صلی‌الله علیه و آله سلم در آغاز رسالت خود در مکه با آن مواجهه شد با جامعه‌ای که در مدینه بنا نهاد متفاوت است.


معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد عنوان کرد: بعثت نبی مکرم اسلام صلی‌الله علیه و آله سلم طلیعه‌بخش آغاز نبوت گرامی‌ترین و بهترین خلقت از سوی خداوند و تکمیل‌کننده راه هدایت انسان‌ها به سوی سعادت در امتداد راهی بود که سایر پیامبران الهی پیمودند.


ذکائی مطرح کرد: سالیان سال بود که که از بعثت انبیاء می‌گذشت و بسیاری هنوز بت‌پرست بودند و دختران را زنده به گور می‌کردند و بیشتر قبایل در حال جنگ و خونریزی و دنیا در گمراهی و ضلالت بود تا خداوند رحیم و مهربان حضرت محمد مصطفی صلی‌الله علیه و آله و سلم را به پیامبری مبعوث فرمود.


وی در بخش دیگری از سخنان خود تشریح کرد: بعثت پیامبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم نشانگر راهی است تا انسان‌ها از بی‌عدالتی، تبعیض و دورویی و فساد بیرون آیند و به سوی توحید، معنویت، عزت، عدالت و کرامت حرکت کنند.


معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد یادآور شد: مبعث پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم نویدبخش یک مژده برای جامعه بشری و همزیستی مسالمت‌آمیز بود، چراکه بعثت نبی مکرم اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم نقطه آغاز یک زندگی جمعی توأم با صلح، سازش و آرامش است، چراکه نخستین پیام دعوت حضرت رسول صلی‌الله علیه و آله و سلم پیام آشتی و زندگی جمعی و گروهی است که اسلام را به‌عنوان دین صلح و سازش معرفی کرده است.


ذکائی با بیان اینکه مبنای دین اسلام اخلاق، عزت و کرامت انسانی است، ادامه داد: در دین مبین اسلام کرامت انسانی از اهمیت زیادی برخوردار است، چراکه مورد تکریم و تعظیم قرار دارد؛ ازسوی دیگر اسلام جامعه را به صلح و صفا دعوت می‌کند و برخلاف آنچه دشمن امروز به زبان می‌آورد و دین اسلام را دین خوف، خطر و خشن معرفی کرده است.


انتهای پیام/۴۰۷۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب