دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 بهمن 1400 - 16:11

لیزر واریس

دردنیای امروز، برای هر بیماری، درمانی وجوددارد. بی شک بهترین درمان واریس های بزرگ طنابی، RF ولیزرداخل عروقی است. دکترهادی زاده بیماران بی شماری رابالیزرواریس دراصفهان درمان کرده اند. بیماران درمان شده بالیزرواریس دراصفهان، تحت انواع بهترین روشهای درمانی توسط ایشان قرارگرفته اند. .
کد خبر : 641983
رپرتاژ




به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا  شماره تلفن های مرکز لیزر واریس :


03132242165_ 09211016462


در دسترس شماست.


لیزر واریس دراصفهان توسط دکتر محمودهادی زاده ، افتتاح شد. لیزر واریس در اصفهان درواقع با تلاشهای شبانه روزی دکترهادی زاده نضج گرفته است.



لیزر واریس :


دردنیای امروز، برای هر بیماری، درمانی وجوددارد. بی شک بهترین درمان واریس های بزرگ طنابی، RF ولیزرداخل عروقی است. دکترهادی زاده بیماران بی شماری رابالیزرواریس دراصفهان درمان کرده اند. بیماران درمان شده بالیزرواریس دراصفهان، تحت انواع بهترین روشهای درمانی توسط ایشان قرارگرفته اند.



واریس ، یک بیماری پرعارضه:


تعدادزیادی عوارض مختلف، ثانویه به واریس وجوددارند. دکترهادی زاده واریس وعوارض رابه بهترین روش درمان می کنند. این روشهاعمدتا ، لیزر واریس در اصفهان وRF واریس هستند. عوارض واریس فراوانند. درادامه به یک گروه ازعوارض واریس اشاره می کنیم.



عوارض اسکلتی واریس :


شاید کمتر کسی تصور کند واریس و نارسایی های وریدی می توانند مستقیماً بر روی سیستم اسکلتی و استخوان ها تأثیر داشته باشند. ولی واقعیت آن است که چنین تاثیراتی به اثبات رسیده اند .


واریس و نارسایی های وریدی نه تنها باعث دفرمیته و تغییر شکل ظاهری اندام می شوند. بلکه دارای عوارض جدی فراوانی می باشند. بسیاری از این عوارض در مقالات مختلف دکترهادی زاده( بهترین متخصص واریس در اصفهان ) اشاره شده اند.


ولی همچنان بسیاری از عوارض اژدید بسیاری از مردم پنهان می باشند. اکثریت مردم معتقدند که شایعترین مشکلات ناشی از واریس و نارسایی های وریدی ورم و درد پاها می باشد و واریس به ندرت ممکن است مشکلات دیگری را ایجاد نماید. اما این یک باور صد در صد اشتباه و به دور از واقعیت می باشد.


تحقیقات نشان می دهند که واریس تاثیرات مستقیم بر روی سیستم اسکلتی دارد. در ادامه این مقاله به برخی از تاثیرات واریس و دستگاه اسکلتی اشاره می نماییم .


همینجا متذکر می شویم که همه عوارض واریس در کلیه مبتلایان آن قابل مشاهده نمی باشد. بلکه هر بیمار مبتلا به واریس ممکن است یک یا چند عارضه را را تجربه نماید. نسبت مستقیم بین تعداد رگهای درگیر باشدت عوارض واریس وجود دارد


هر چه تعداد واریسهای موجود در یک اندام بیشتر باشد وهرچه نارسایی موجود در واریس شدیدتر باشد. هرچه دیلاتاسیون و افزایش قطر غیر طبیعی رگ بیشتر باشد عوارض واریس نیز بیشتر خواهد بود .


علاوه بر آن پارامترهای دیگری نیز در این زمینه دخیل می باشد. از جمله این پارامترها می‌توان به تعداد رگ های نارسایی اشاره نمود. هرچه عروق درگیر بیشتری در یک اندام به نارسایی مبتلا شوند تعداد عوارض ایجاد شده و شدت آن ها افزایش می یابد.


به عنوان مثال زخم ناشی از واریس که عمدتاً بسیار مزمن و مقاوم به درمان می باشد ممکن است ناشی از وجود چندین رگ نارسا در یک پا باشد که تا درمان کامل برای مرور نارسا انجام نشوند زخم ادامه خواهد یافت و التیام نمی پذیرد. این موضوع در مورد سایر عوارض واریس نیز صادق می باشد.


از طرف دیگر بایستی به احتمال وجود نارسایی در سیاهرگ های عمقی نیز توجه کافی مبذول نمود .بسیاری از بیماران دارای نارسایی در وریدهای سطحی و عمقی به طور همزمان می باشند. این نارسایی ها مجموعاً باعث ایجاد عوارض متعدد می شوند .


طبیعی است که اگر درمان متمرکز بر عروق سطحی باشد و درمان سیاهرگ های عمقی به فراموشی سپرده شود نتیجه ایده آل حاصل نخواهد شد. پر واضح است که درمان سیاهرگ های سخت تراست. یعنی نسبت به درمان سیاهرگ های سطحی فرایندی دشوارتر و مشکل تر می باشد. تا جایی که در بسیاری از موارد نارسائی سیاهرگ های عمقی اصلی به صورت محافظتی و بدون مداخله مستقیم انجام می شود



اختلالات همزمان دیگر:


نکته بسیار مهم دیگر آن که بایستی دقت نمود که ممکن است همزمان مشکلات دیگری باشند.یعنی با واریس و نارسایی های وریدی اختلالات دیگر نیز وجود داشته باشد .بدین مفهوم که مثلا در بیمار مبتلا به ورم ناشی از واریس و نارسایی وریدی بایستی احتمال وجود لنف ادم و دیگر بیماریهایی که باعث ایجاد و ادم می شوند را مد نظر قرار داد. هرچند واریس خود می تواند باعث ایجاد لنف ادم شود که به لنف ادم حاصله فلبو لنفادم گفته می‌شود. ولی گاهی اینجا بیماری به صورت مستقل از یکدیگر در یک فرد قابل مشاهده می باشد.



طبیعی است که اگر هدف اصلی بهبود ورم پا باشد اگر همه توجه و روی درمان واریس متمرکز شود تا حدودی موثر خواهد بود . اما درمان قطعی و کامل را به دنبال نخواهد داشت . چراکه درمان واریس ولنف ادم به طور کلی دارای دو طیف مجزا و بدون مشابهت خاصی می باشند.


لیزر واریس


زخم واریس:


یا به عنوان مثال چنانچه بیمار مبتلا به زخم مزمن عروقی در پا باشدبایستی دقت کافی داشت. چراکه که زخم ممکن است ناشی از واریس و نارسایی سیاهرگی باشد و در عین حال ممکن است بیمار به دلیل تنگی های سرخرگ ها مبتلا به چنین عارضه ای شده باشد .گاهی به طور همزمان نارسایی سیاهرگ و تنگی سرخرگ دیده می شود.


دراینموارد اگر درمان هریک از آنها مورد توجه کافی قرار نگیرد میتواند به عدم توفیق در درمان کاملا ایده آل منجر شود. درمان همه جانبه مستلزم دقت به زوایای گوناگون بیماری و بررسی های دقیق می باشد .


گاهی علاوه بر اختلالات موضعی رگ ها اختلالات سیستمیک نیز باعث ایجادعوارض می‌شود. ممکن است بیماری که از درد پا شاکی می‌باشد و مبتلا به واریس است ،مبتلا به بیماری نارسایی کلیوی نیز باشد. اگر دربیمار مبتلا به نارسایی کلیوی و یا سایر بیماریها دقت لازم در درمان اختلالات مذکور صورت نگیرد بازهم درمان کامل میسر نخواهد شد.


لیزر واریس


اختلالات دیگر:


از جمله بیماری‌های دیگری که بایستی به آن به طور همزمان آن در یک بیمار مبتلا به ورم پا دقت نمود. میتوان به اختلالات تیروئید اختلالات کبدی و همچنین سوء تغذیه و کمبود پروتئین اشاره نمود


در مورد موضوع اصلی مقاله که اختلالات روماتولوژی و اختلالات استخوانی ناشی از واریس می باشد نیز همه موارد پیش گفته صادق می‌باشند .بدین صورت که گاهی واریس باعث ایجاد اختلالات استخوانی شده است .ازسوی دیگرگاهی اختلالات عضلانی و اسکلتی یا به عبارت دیگر اختلالات استخوانی به صورت مجزا و بدون منشا گیری از واریس ایجاد شده‌اند. بنابراین در همه این موارد بایستی دقت کافی بر وجود بیماری استخوانی زمینه‌ای مبذول داشت. چراکه در صورت وجود بیماری استخوانی چه ناشی از واریس باشد و چه به صورت مستقل ایجاد شده باشد. اگر دقت کافی و درمان مناسب انجام نشود نتیجه مناسب حاصل نخواهد شد





علت ایجاد واریس:


در مورد چرایی و علت ایجاد واریس در چرایی و علت ایجاد مشکلات استخوانی ناشی از واریس مطالب گوناگون مطرح شده است.


از جمله دلایلی که می توان در این زمینه نه به آن ها اشاره نمود ، وجود مدیاتورهای التهابی در بیماران مبتلا به واریس می باشد. همانگونه که در در مقالات قبلی نیز ز اشاره شد .واریس همراه با تشدید حالات التهابی و آزاد شدن مدیاتورهای التهابی می باشد


واریس و نارسایی های وریدی همراه با تغییرات نوسانات در جریان خون هم می باشند. این تغییرات میتواند نهایتا بر روی رشد و نمو عملکرد استخوان ها تاثیر منفی بگذارند .از سوی دیگر وجود ادم و درد در پاها در بیمارانی که مبتلا به واریس می باشند می تواند به عدم استفاده مناسب از پا و کم کردن فعالیت فیزیکی منجر شود. مقاله از وب سایت دکتر محمود هادی زاده https://www.doctorhadizadeh.ir می باشد



انتهای پیام/ ر




انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب