سیستم گوشی هوشمند زمان لختهشدن خون کاربران را اندازهگیری میکند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «نیواطلس»، لختهشدن خون بسیار خطرناک است و علائم آن به هیچ عنوان نباید نادیده گرفته شود. لختهشدن امکان دارد مانع رسیدن اکسیژن به قلب، ریه و حتی مغز شود؛ بنابراین آن را افراد باید بسیار جدی بگیرند.
افرادی که بهطور منظم از داروهای رقیقکننده خون استفاده میکنند باید بهطور منظم به پزشک مراجعه کنند و دوز داروی آنها با توجه به آزمایشهای جدید تنظیم و تغییر پیدا کند. در حالیکه انجام این کار در آزمایشگاهها امکان دارد برای مراجعهکنندگان هزینهبر باشد، دانشمندان با راهاندازی یک سیستم در گوشیهای هوشمند زمان لختهشدن خون کاربران را بهسرعت اندازهگیری میکنند.
بهدلیل تغییرات فیزیولوژیکی بیمار، استفاده از وارفارین امکان دارد با گذشت زمان مناسب نباشد. این دارو امکان دارد از لختهشدن خون در صورت پارگی جلوگیری کند یا امکان دارد اجازه دهد تا لختههای خونی کشنده در شریانهای افراد تشکیل شود. دانشمندان از دانشگاه واشنگتن تصمیم گرفتند آزمایشی را روی گوشی هوشمند برای بیماران ایجاد کنند تا افراد از رفتن به آزمایشگاه بهطور سنتی آسوده شوند.
برای انجام آزمایش هوشمند، کاربر یک قطره از خون خود را به همراه یک قطعه کوچک مسی و ماده شیمیایی که باعث لختهشدن خون میشود، در یک فنجان قرار میدهد. این اپلیکیشن موتور لرزشی گوشی را نیز فعال کرده تا فنجان و محتویات آن تکان بخورند. دوربین گوش هوشمند حرکات ذرات مس را تا زمانیکه خون در حالت مایع است و به سمت جلو و عقب حرکت میکند، نظارت کرده و بررسی میکند. زمانیکه ذره دیگر حرکت نکند، نشاندهنده لخته خون است.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/