هیچ پاسخی از رئیس قوهقضائیه برای محاکمه متهمان کرسنت دریافت نکردیم/از ابتدا به این پرونده رسیدگی نشد
به گزارش خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا، مالک شریعتی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۱۰ بهمن) گفت: اینکه موافقتنامه باید به تصویب برسد، به این معنی نیست که فقط عنوان موافقتنامهها اینجا خوانده شود و ما به آنها رأی دهیم، این روند به نوعی به کلیشه و تشریفات تبدیل شده است.
وی با تأکید بر اینکه مفاد قراردادها باید در صحن مجلس توضیح داده شوند، اظهار کرد: وقتی اصول قانون اساسی رعایت نشود با قراردادی مثل کرسنت مواجه خواهیم شد که میلیاردها تومان ضرر را متوجه کشور خواهد کرد، چرا که مجلس در جریان جزئیات و مفاد آن نبوده است.
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: ۲۶۰ نماینده مجلس در نامهای به رئیس قوه قضائیه خواستار رسیدگی به این پرونده و اعلانم نتایج آن شدند اما همچنان پاسخی دریافت نکردهایم. در این قرارداد ۳ گروه فساد کردند و حیثیت کشور در مجامع بینالمللی از بین رفت از ابتدا به این فساد رسیدگی نشد. در این قرارداد گاز ایران را بردند مخازن گازی را خالی کردند، خسارت هم میگیرند، کشور ما هم با تراز منفی گاز مواجه است.
وی تاکید کرد: ممکن است از هر ۲۰ قرارداد یکی مثل کرسنت شود اما همان قرارداد وبال گردن ملت می شود و ما باید به تاریخ و نسلهای آینده پاسخگو باشیم.
علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست جلسه علنی را به عهده داشت، در پاسخ به این اخطار مالک شریعتی، گفت: متن این موافقتنامه به صورت پیوست در اختیار همه نمایندگان قرار گرفته است.
وی تا کید کرد: این طور نیست که مجلس از چگونگی و جزئیات موافقتنامهها بیخبر باشد، چرا که پیوست آن در اختیار همه قرار گرفته و کمیسیون اقتصادی بند به بند آن را بررسی کرده است.
انتهای پیام/۴۰۱۳/پ
انتهای پیام/