پروتئین هیدرولیزشده سویا بومیسازی شد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، یکی از شرکتهای ایرانی فعال در حوزه بیوتکنولوژی برای اولین بار در کشور پروتئین هیدرولیزشده سویا را تولید کرده است. این فرآورده در ساخت محصولات مراقبت از پوست و مو به کار میرود و جایگزین مناسبی برای پروتئینهای هیدرولیزشده حیوانی است. پروتئین هیدرولیزشده سویا سرشار از آمینواسیدهای ضروری و پپتیدهایی با وزن مولکولی پایین است. بیوپپتیدهای حاصل از هیدرولیز سویا به تغذیه، ترمیم، آبرسانی و نرمکنندگی پوست و مو کمک میکنند.
این محصول ترکیبی از قطعات پپتیدی به طول یک تا ۱۰ کیلو دالتون است. این پروتئین هیدرولیزشده مادهای به رنگ زرد روشن، شفاف و بدون بو است که در آب، اتانول و حلالهای قطبی محلول میشود. پروتئین هیدرولیزشده سویا با هضم آنزیمی از آرد سویا به دست میآید. در مرحله بعدی فرایند میکروفیلتراسیون را پشت سر میگذارد تا به حالت فوق خالص برسد. پروتئین هیدرولیزشده سویا در ساخت محصولاتی چون کرمها، لوسیونهای پوستی، کرمهای آرایشی، شامپو، نرمکننده مو و محصولات بهداشتی مراقبتی کودکان استفاده میشود.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/