افزایش گرایش جهانی به استفاده از شبکههای اجتماعی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، طبق گزارش منتشر شده از سوی سایت آماری استاتیستا(Statista) تعداد کاربران جهانی شبکههای اجتماعی در سال ۲۰۲۱ نسبت به سال گذشته میلادی ۹۱۶ میلیون نفر افزایش یافته و به عدد ۴ میلیارد و ۱۲ میلیون نفر رسیده است. همچنین پیشبینی میشود روند افزایش تعداد کاربران این اپلیکیشنها تا سال ۲۰۲۵ ادامه داشته و مجموع اعضای فعال شبکههای اجتماعی در آن سال به ۴ میلیارد و ۴۱ میلیون کاربر برسد.
بر اساس همین گزارش تعداد کاربران فعال اینترنت نیز طبق تا اواخر سال ۲۰۲۱ به ۴ میلیارد و ۶۶ میلیون نفر رسید و کشور چین با ۹۹۹ میلیون و ۹۵ هزار نفر بیشترین تعداد کاربر شبکههای اجتماعی در سراسر دنیا را دارد. پس از چین هند با ۶۳۹ میلیون و ۴۷ هزار کاربر در جایگاه دوم جدول بیشترین تعداد کاربران شبکههای اجتماعی قرار دارد. آمارهای جهانی حاکی از آن است که در ایران بیش از ۵۵ میلیون کاربر فعال شبکههای اجتماعی وجود دارد.
بیشتر بخوانید:
اینترنت ویژه کودکان و نوجوانان یک دغدغه جهانی
بررسی آمارهای فوق نشان دهنده روند رو به رشد تعداد کاربران شبکههای اجتماعی در اقصی نقاط جهان است و باتوجه به فعالیت گسترده اپلیکیشنهای غیرایرانی و تحت کنترل کشورهای غربی در داخل کشور لازم است مسئولان فوراً در این زمینه اقدامات لازم را انجام داده و مسیر نفوذ فرهنگی و اطلاعاتی دولتهای بیگانه به دیتا سنترهای ایرانی را با معرفی و حمایت از شبکههای اجتماعی بومی مسدود کنند. تجربه موفق بسیاری از کشورهای دنیا در اعمال حاکمیت سایبری نشان میدهد تسلط بر کلانها میتواند زمینه رشد اقتصادی را فراهم کرده و از آسیبهای گسترده مجازی جلوگیری کنند. شرکتهایی نظیر فیسبوک و واتساپ که فعالیت گستردهای در فضای مجازی ایران دارند تاکنون بارها به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران و فروش اطلاعات شخصی افراد به شرکتهای تبلیغاتی در دادگاههای اروپا و آمریکا محکوم شده و جرایم سنگینی برای آنها در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/