چرا هرگز نباید خوردن میوه را ترک کرد؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ساینس آلرت»، دانشمندان روی یکی از بیماران که با چاقی، دیابت کنترلنشده و هزینه داروهای بالا دست و پنجه نرم میکرد، تحقیقاتی انجام دادند. در سال ۲۰۱۹، ماه ژوئن موافقت کردند تا یک رژیمغذایی با مواد غذایی کامل برای او بنویسند.
این بیمار از اجرای این چالش بسیار هیجانانگیز بود. همچنین مصرف میوه و سبزیجات خود را بهطور قابل توجهی افزایش داد. او از خوردن آبنبات، کلوچه و کیک صرف نظر کرد و خوردن غذاهای حیوانی را بهشدت کاهش داد. بهطرز باورنکردنی او طی ۶ ماه، ۱۹ پوند از دست داد و «هموگلوبین ایوانسی» (Hemoglobin A1C) قند خون او از ۱۱.۵ به ۷.۵ درصد رسید. هموگلوبین ایوانسی یا «هموگلوبین گلیکوزیله» شکلی از هموگلوبین است که برای اندازهگیری شناسایی قند خون در طول دورههای بلندمدت است.
این بیمار رژیم غذایی خود را بسیار رعایت میکرد و محققان همچنان انتظار داشتند که هموگلوبین ایوانسی او کاهش پیدا کند و رکود جهانی را نیز بشکند. دیدار بعدی سهماهه محققان با این بیمار در مارس ۲۰۲۰ بهدلیل قرنطینههای کووید-۱۹ لغو شد. وقتی دوباره او را در ماه مه ۲۰۲۱ دیدند، مقداری به وزن او اضافه شده بود و هموگلوبین ایوانسی او به ۱۰.۴ در صد رسید. او توضیح داد که پزشک دیابتش به او گفتهاند که در رژیمغذایی خود بیش از حد قند مصرف میکند.
بدن انسان با گلوکز کار میکند. گلوکز قند بسیار سادهای است که سلولها برای انرژی از آن استفاده میکنند. این مولکولها از جمله گلوکز، فروکتوز و گالاکتوز سه نوع قند ساده هستند که در نشاسته، میوه و شیر یافت میشود. همچنین کربوهیدراتهای طبیعی در بستههای غنی از مواد مغذی مانند میوهها، سبزیجات، غلات کامل، آجیل و دانهها وجود دارد.
انتهای پیام/۳۰۰۴/پ
انتهای پیام/