رونمایی از محصول دانش بنیان نانو عایق حرارتی
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، طی مراسمی از آخرین فناوری دانش بنیان نانو عایق حرارتی توسط دکتر ایمان علی بخشی، مدیرعامل شرکت اطلس پوشش رونمایی شد.
در این مراسم که در با حضور مدیران شرکت اطلس پوشش محافظ در هتل تاج محل تهران و در حضور بیش از ۵۰ خبرنگار داخلی و خارجی برگزار شد، دکتر ایمان علی بخشی، مدیرعامل شرکت اطلس پوشش محافظ، ضمن اشاره به ویژگیهای این محصول دانش بنیان گفت: از آنجا که خوردگی یکی از مشکلات در اکثر صنایع محسوب میشود، محصول نانو عایق حرارتی با قابلیت استفاده در سطوح مختلف نظیر مخازن نفتی و نمای بیرونی ساختمان با کاهش مصرف انرژی، الگوی مناسبی برای اصلاح مصرف انرژی به ویژه در صنعت نفت و گاز به کار میرود.
وی با بیان آن که از این پوشش حرارتی در صنعت مخابرات نیز میتوان به بهترین شیوه ممکن بهرهبرداری کرد، یادآور شد: این محصول در پستهای برق، قابلیت کاربردی فراوانی دارد ضمن آن که قیمت ارائه شده توسط ما بسیار پایین تر از قیمت مشابه جهانی است.
مدیرعامل شرکت اطلس پوشش محافظ به توان صادراتی شرکت اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ظرفیت داخلی برای تولید این محصول ۵۰۰ تن در سال است که به مرور زمان و نیز صادرات به سایر کشورها، میتوان به ظرفیتهای بسیار بالاتری دست پیدا کرد.
این فعال صنایع دانش بنیان گفت: استفاده از پوششهای حفاظتی در برابر حریق و نیز محافظهای ضد خوردگی سازههای فلزی به افزایش کیفیت سازه و عمر ساختمان میانجامد.
وی با اشاره به آن که بعد از آنکه حریق به تخریب ساختمان پلاسکو منجر شد، دستگاههای سیاست گذار و متولی کیفیت ساختمان به دنبال تدوین و ابلاغ آئین نامههایی در خصوص حفاظت ساختمانها در برابر حریق بودند تا در برابر آتش سوزی محافظت شود که در حال حاضر این آئین نامه تدوین و رعایت آن الزامی شده است یادآور شد: این الزام برای ساختمانهای بلندمرتبه که از سازه فلزی مانند ساختمان پلاسکو برخوردار هستند، اولویت بالاتری دارد. در حوزه صنعت ساختمان در سالهای اخیر تحولاتی بعد از آتش سوزی پلاسکو رخ داده است؛ لذا پوششهای ضد حریق در سازههای فلزی برای حفاظت در برابر حریق، به یک الزام تبدیل شد که طرح بسیار مناسبی محسوب میشود.
در همین رابطه، دکتر محمد مهدویان، رییس هیات مدیره نیز طی سخنانی با بیان آن که در بخشهای دیگر مربوط به طول عمر ساختمان هم مشکلات دیگری وجود دارد تصریح کرد: به خصوص در مناطق گرمسیری یا مرطوب کشور که خوردگی میلگردهای به کار رفته در آرماتورهای درون بتن بسیار شایع است، این میلگردها بدون هیچ پوششی درون بتن قرار میگیرند که به مرور زمان در معرض دی اکسید کربن قرار گرفته و دچار خوردگی میشوند؛ به گونهای که به تدریج ضخامت میلگردها به اندازه یک پیچ کاهش مییابد.
وی تأکید کرد: در سایر صنایع که یا شاهد سازههای فلزی هستیم مانند پلها، دکلهای انتقال برق و امثال آن یا از آرماتورهای میلگردی در بتنها استفاده میشود مانند تونلها میتوان از عایقهای ضد خوردگی فلزات استفاده کرد و عمر آنها را ارتقا داد.
این فعال صنایع دانش بنیان یادآور شد: محصولات ضد آب گریز و عایق محصولات بتنی و فلزی تولید شده است که یکی از آنها روی سطح بتن قرار میگیرد و مانع نفوذ آب به داخل بتن میشود اما در عین حال تنفس پذیری بتن کاهش نمییابد. همچنین پوشش گالوانیزه سرد نیز تولید شده که روی میلگردهای داخل آرماتورهای درون بتن کشیده و مانع خوردگی میلگرد میشود.
در ادامه این مراسم، دکتر بهرام رمضان زاده، نایب رییس هیات مدیره، با بیان اینکه در حال حاضر عمر ساختمانها در ایران بین ۲۵ تا ۳۰ سال است، اظهار داشت: پیش بینی ما این است که با استفاده از این محصولات دانش بنیان، عمر سازه اسکلت فلزی داخل بتن تا ۲۰ سال افزایش یابد.
وی افزود: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی متولی صدور مجوز برای عایقهای ضد حریق است و این موضوع را به شدت پیگیری میکند؛ ضمن اینکه رعایت موارد ضد حریق در مقررات ملی ساختمان آمده است؛ ممکن است استفاده از عایقهای ضد حریق و ضد خوردگی در میلگرد و بتن، نسبت به سنتی سازی ساختمان هزینه بر باشد؛ اما وقتی این عایقها و پوششها روی سازه فلزی ساختمان قرار بگیرد، به افزایش عمر سازه و کیفیت ساختمان منجر میشود که در دراز مدت نیاز به نوسازی و بازسازی ساختمان را کاهش میدهد. استفاده از این پوششها، مدت زمان کاربری محصول را بیشتر میکند.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/