کیفیت زندگی دانشآموزان با بیشتر خوابیدن ارتقا مییابد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ساینس آلرت»، همهگیری بیماری کووید-۱۹، تلفات قابلتوجهی علاوه بر جسم افراد، بر سلامت روان آنها نیز وارد کرده است. جوانان و نوجوانان از جمله گروهی هستند که بسیار تحتتأثیر این بیماری قرار گرفتهاند، بهطوریکه تعطیلی مدارس باعث قطع ارتباط میلیونها کودک کوچک و بزرگ، معلمان و اختلال در زندگی عادی آنها شده است.
اثرات روانی منفی بیماری کرونا در بسیاری از مطالعات ثبت شده است، اما حداقل تعطیلی مدارس یک اثر مثبت قابلتوجه برای دانشآموزان به همراه داشته است. در مطالعهای جدید از سوئیس، محققان دریافتند نوجوانان سوئیسی که در طول موج اول کرونا با تعطیلی مدارس در خانه آموزش دیدند، نسبت به قبل از قرنطینه، خواب بیشتری دارند. خواب بهاندازه کافی سبب بهبود در مسائل دیگر نیز میشود. اسکار جنی، محقق رشدی اطفال از دانشگاه زوریخ میگوید؛ دانشجویان و دانشآموزان در قرنطینه خانگی، حدود ۷۵ دقیقه بیشتر در طول روز میخوابند.
کیفیت زندگی دانشآموزان و دانشجویان در آموزش مجازی در ارتباط با سلامتی آنها بسیار بهبود پیدا کرده است. همچنین مصرف الکل و کافئین نیز در دانشجویان کاهش پیدا کرد. در این مطالعه، جنی و همکارانش یک نظرسنجی آنلاین از ۳ هزار و ۶۰۰ دانشآموز دبیرستانی در منطقه زوریخ انجام دادند تا به ارتباط میان خواب و سلامتی پی ببرند. سپس نتایج این نظرسنجی را با نظرسنجی قبل که پیش از شروع بیماری همهگیر انجام شده بود، مقایسه کردند.
این مقایسه نشان داد که دانشآموزان در خانه تقریبا ۷۵ دقیقه در روز بیشتر از قبل میخوابند. همچنین مطالعات نشان میدهد، ۷۵ دقیقه خواب اضافی روزانه منجر میشود تا دانشآموزان و دانشجویان احساس بهتری داشته باشند. همچنین دانشآموزان با انرژی بالا، داشتن زمان کافی برای خود و انجام کارهای مورد علاقه در اوقات فراغت میتوانند احساس خوشایندی داشته باشند.
انتهای پیام/۳۰۰۴/پ
انتهای پیام/