ادامه فعالیت ایستگاه بینالمللی فضایی تا سال ۲۰۳۰
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، بیل نلسون مدیر ناسا به تازگی اعلام کرده است دولت آمریکا متعهد به تأمین هزینههای ایستگاه بینالمللی فضایی برای ادامه فعالیت این فضاپیما تا سال ۲۰۳۰ شده است. در همین راستا مقامات ناسا از سازمانهای فضایی روسیه، ژاپن، کانادا و اروپا نیز درخواست همکاری کردهاند.
بیشتر بخوانید:
تحقق رؤیای تعطیلات در فضا/ هتلهای کیهانی میزبان گردشگران زمینی میشوند
بسیاری از کارشناسان فناوری معتقدند ایستگاه بینالمللی فضایی بستر لازم برای تحقیقات فضایی صلحآمیز است و دانشمندان توانستند بیش از ۲۰ سال در این فضاپیما تحقیقات علمی را انجام دهند.این مطالعاته نقش پررنگی در ارتقای دانش بشر از شرایط خارج از کره زمین داشته است. مدیران ناسا ضمن ابزار خرسندی از تأمین بودجه ادامه فعالیت ایستگاه بینالمللی فضایی معتقدند این فضاپیما زمینه لازم برای نوآوری و رقابت در خارج از سیاره آبی را فراهم کرده و تحقق اهدافی از قبیل ارسال نخستین زن و فرد سیاه پوست به ماه را امکانپذیر میسازد. اگرچه انسانها اکنون در منظومه شمسی پا را از ماه فراتر گذاشته و به گفته ایلان ماسک، رئیس شرکت اسپیسایکس «فضانوردان حداقل تا ۱۰ سال آینده به مریخ میروند» ولی قمر زمین هنوز یکی از مقاصد اصلی سفرهای فضایی است.
ناسا فاش کرد طی ۲۰ سال گذشته بیش از ۳ هزار پروژه تحقیقاتی در آزمایشگاه ایستگاه بینالمللی فضایی انجام شده و در طول این این مدت بیشتر از ۴ هزار و ۲۰۰ محقق از سراسر جهان وارد این فضاپیما شدند. طبق بررسیهای انجام شده آزمایشگاههای صورت گرفته در ایستگاه بینالمللی فضایی نقش چشمگیری در شناخت ریزگردهای کیهانی داشته است.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/