مصرف ماهی خطر ابتلا به بیماری تصلب شرایین را کاهش میدهد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ایت دیس نات دت»، ماهی یکی از فرآوردههای غذایی مفید است که باید افراد در برنامهغذایی خود جایگاه ویژهای برای آن درنظر بگیرند. ماهی سرشار از ویتامین B۶ و ویتامین دی است؛ بنابراین این ماده غذایی مفید را در رژیمغذایی خود چندین بار در هفته قرار دهید.
تحقیقات جدید نشان میدهد که اسیدهای چرب امگا ۳، مانند اسیدهای چرب موجود در ماهیهای چرب مثل سالمون، امکان دارد نقشی حیاتی در مبارزه با تصلب شرایین ایفا کند. این بیماری با رسوب لیپید و کلسترول در رگها و دیواره داخلی سرخرگها ایجاد میشود.
در این مطالعه جدید که در مجله تحقیقات بالینی منتشر شد، محققان دریافتند اسیدهای چرب امگا ۳، مولکولهایی را تشکیل میدهد که گیرندهای توسط آن فعال میشود. این گیرنده برای توقف فرآیند التهاب و مبارزه با بیماری تصلب شرایین مهم است. اسیدهای چرب امگا ۳ به چندین روش باعث محافظت بدن افراد در برابر تصلب شرایین میشود.
حتی اگر دانشمندان نتوانند بهطور قطعی ادعا کنند که این اسیدهای چرب از بیماری تصلب شرایین محافظت میکند، خواص ضد التهابی این اسیدهای چرب در حفظ سلامتی بسیار مهم است. همچنین اسیدهای چرب امگا ۳ به تقویت ذهن کمک میکند و کاهشدهنده درد مفاصل است. برای دریافت امگا ۳ در رژیم غذایی خود همچنین میتوانید از روغن سویا استفاده کنید.
انتهای پیام/
انتهای پیام/