ظرفیت دانشگاه آزاد برای حل مشکلات آموزشی مسجدسلیمان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مسجدسلیمان، مرتضی فرخی در جلسهای که بهمنظور بررسی مسائل آموزش عالی شهرستانهای مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل با پیگیری نماینده این شهرستانها در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجد سلیمان برگزار شد، در مورد رویکرد جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: رویکرد این وزراتخانه در مقایسه با قبل تغییر جزئی داشته و در شرایط کنونی حرکت به سمت ایجاد و رسیدن به دانشگاه حلمسئله با هدف کم کردن مشکلات مردم و کشور در حوزههای مختلف لازم بوده است.
بیشتر بخوانید:
فتح قلههای علم و فناوری باعث غرور ملتهاست
وی افزود: نباید به توسعه دانشگاه بدون درنظرگرفتن مفیدبودن آن برای کشور نگاه کرد و فقط بالابردن آمار مقالات علمی به تنهایی هدف نیست؛ البته نه اینکه نوشتن مقاله خوب نیست؛ بلکه باید به این پرسش پاسخ داد که مراکز علمی چقدر در رویکرد قبلی توانسته مشکلات کشور را برطرف کند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: اگر با این رویکرد به دانشگاه نگاه کنیم باید برای آن مأموریتهای جدیدی تعریف و شاید لازم باشد در قوانین دانشگاه بازنگری شود.
فرخی گفت: برای رسیدن به دانشگاه حلمسئله، سامانهای برای پیشنهادها ارائه شده بهطوریکه هم جامعه و هم صنعت بتوانند نیازهای خود را در این سامانه بارگذاری کنند و دانشجویان ارشد و دکتری و حتی پژوهشگران بتوانند با ورود به سامانه برای رفع مشکلات راهکار ارائه کنند و بودجه لازم هم برای این کار در نظر گرفته شده است.
وی گفت: با توجه به این رویکرد جدید و برنامههای پیشبینی شده الزم است دانشگاهها خودشان را مأموریتمحورتر کنند و در حوزه حل مسائل فعال و برای رفع مشکلات شهر و جامعه بیش از پیش فعالیت کنند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به برخی از مشکلات مطرح شده در دانشگاههای دولتی شهرستانهای مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل توسط رؤسای این دانشگاهها گفت: برخی از مشکلات مطرح شده را میتوان در همین شهرستان برطرف کرد. در مورد کمبود هیئت علمی، پیشنهاد میکنم از ظرفیت خوب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به عنوان حقالتدریس استفاده و نبود مدرس برطرف شود.
فرخی افزود: در مورد فضا و امکانات آموزشی با توجه به توان بسیار خوب دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، رؤسای دانشگاههای پیامنور، علمی و کاربردی و فرهنگیان همجوار این دانشگاه میتوانند با انعقاد توافقنامهای از ظرفیت واحد دانشگاهی مسجدسلمیان استفاده کنند.
دانشگاه آزاد مسجدسلیمان ظرفیت خوبی برای راهاندازی دانشکده پزشکی دارد
علیرضا ورناصری نماینده مردم شهرستانهای مسجدسلیمان، لالی ، اندیکا و هفتکل در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به برخی از مشکلات موجود در این حوزه انتخابیه در بخش بهداشت و درمان گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ظرفیت خوبی برای راهاندازی دانشکده مجهز پزشکی وجود دارد که پیگیریهایی انجام و موافقتهایی هم اعلام شده است.
وی تأکید کرد: اگر دانشکده پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان راهاندازی شود، قطعاً ۵۰ تا ۶۰ درصد از مشکلات مربوط به حوزه بهداشت و درمان این شهرستان و شهرستانهای همجوار برطرف میشود.
علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم در این جلسه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت بالقوهای از امکانات آزمایشگاهی، اعضای هیئت علمی و رشتههای تحصیلات تکمیلی دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان بیان کرد: این آمادگی را داریم که در قالب مسئلهمحوری و مأموریتگرایی به حل مشکلات و چالشهای جامعه و صنعت کمک کنیم.
افروس افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به حرکت در مسیر مسئلهمحوری اهتمام دارد و رسالت خودش را میداند و میپذیرد و دوست دارد که مؤثر باشد، منتها باید دستگاههای قانونگذار و دستگاههای اجرایی نقش دانشگاه آزاد اسلامی را ببینند و بپذیرند و دانشگاه را در حل مشکلات جامعه یاری دهند.
وی گفت: از معاون حقوقی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتظار داریم در دولت کریمه و توانمند و مردمی جدید عدالت آموزشی را در نظر گرفته و در همه حوزههای کشور بهویژه آموزش عالی نگاه عدالتمحور داشته باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان اظهار کرد: امیدوارم همه با هم بتوانیم و تلاش کنیم که توسعه کمی و کیفی آموزش عالی همزمان اتفاق بیفتد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/