ترکیب نانولولهها با آلومینیوم در فناوری تولید سیم
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شرکت واقع در ایالت استرالیای جنوبی با دانشگاه دیکین برای توسعه فناوری نانولوله نیترید بور همکاری میکند.
شرکت نانویی دو پروژه امکانسنجی مشترک را با دانشگاه دیکین ملبورن آغاز کرده است که در آن «نانولولههای نیترید بور» (BNNTs) را برای بهکارگیری در فناوری تولید افزودنی سیم (WAM) بررسی کند.
این مطالعات در موسسه «Frontier Materials» دانشگاه دیکین انجام خواهد شد و دو روش جدید برای ترکیب نانولولههای نیترید بور در آلومینیوم به منظور استفاده در فناوری تولید افزودنی سیم با هدف تجاریسازی سریع فرآیند بررسی خواهد شد.
انتظار میرود کامپوزیت پیشنهادی پیامدهای گستردهای برای چاپ سهبعدی فلز در مقیاس جهانی داشته باشد. نانولولههای نیترید بور قویترین و پیشرفتهترین الیاف جهان هستند که توانایی بهبود خواص آلیاژهای مورد استفاده در تولید افزودنی سیم را دارند.
افزودن نانولولههای نیترید بور به آلومینیوم و سایر فلزات میتواند فلزات قویتر و سبکتری تا ۱۰۰ برابر استحکام فولاد، با ضریب هدایت حرارتی تا ۷٫۵ برابر بیشتر و توانایی تحمل دمای بیش از ۹۰۰ درجه سانتیگراد ایجاد کند. همچنین میتواند دامنه کاربردهای فناوری WAM را در بخشهای صنایع کلیدی نظیر هوافضا، دریایی، دفاع و حملونقل را گسترش دهد.
اندرو سیلز، مدیرعامل شرکت نانو گفت که این پروژهها فرصتی برای توسعه محصولات جدید و متحولکننده با پیامدهای گسترده برای WAM و صنعت بزرگتر چاپ سهبعدی فلز خواهد بود.
او گفت: «موفقیت در توسعه مداوم آلیاژ با استحکام بالا برای فرآیند WAM، فرصت تجاری قابلتوجهی را برای ما ایجاد کرده است تا نانولولههای نیترید بور را در مواد اولیه سیم خود بگنجانیم. توسعه موفقیتآمیز این آلیاژهای خاص این پتانسیل را دارد که ما با پیشرفت قابلتوجهی فرصتها را برای محصولات و اجزای سازنده در تمام بخشهای هدف استفاده کنیم و پتانسیل اضافه کردن فرصتی دیگر برای تغییر بازی برای شرکت نانو ایجاد شود.»
سیلز گفت که در تحقیقات انجام شده روی نانولولههای نیترید بور خواص پیشرفته این نانومواد را شناسایی کرده و گامی به سوی پذیرش تجاری گسترده آن برداشته است.
او گفت: «با بهبود ظرفیت تولید جهانی و کاهش هزینههای تولید، پیشبینی میشود که نانولولههای نیترید بور بازار مواد پیشرفته را متحول کنند. ما هیجان زده هستیم که این فناوری نوظهور را با چاپ سه بعدی فلزات برای پیشبرد مزیت رقابتی فناوری WAM خود پیش ببریم.»
انتهای پیام/
انتهای پیام/