نخستین کارخانه تولید آنزیم کشور راهاندازی شد
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کارخانه تولید آنزیم از زیرمجموعههای یک شرکت دانشبنیان است و توانسته فناوری تولید آنزیمها و پروبیوتیکهای تولید مواد غذایی، نان، لبنیات و تولید فرآوردههای پروتئینی را بومیسازی کند.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، سیدجواد ساداتینژاد وزیر جهاد کشاورزی و مجتبی عبداللهی استاندار البرز، امروز در ادامه مجموعه بازدیدهای خود از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه زیست فناوری و دامپزشکی، پس از افتتاح خط تولید این کارخانه، از بخشهای مختلف آن بازدید کردند. یکی از دستاوردهای فعالان فناور این شرکت دانشبنیان تولید محصولی از مخلوط چند آنزیم برای بهینهسازی نان است که کیفیت نان را بهبود بخشیده و دورریز آن را کاهش میدهد.
آنزیمهای محصولات پروبیوتیک مورد استفاده در فرآوردههای غذایی در صنایع شوینده غذایی، دام و طیور محصولات لبنی و گوشتی از دیگر تولیدات این شرکت دانشبنیان به شمار میرود. این شرکت برای نخستین بار در کشور توانسته است که با راهاندازی فاز دوم کارخانه خود، تولید محصولات پروبیوتیک ایران ساخت را آغاز کند. کارخانه تولید آنزیم کشور که در ۷ هزار مترمربع احداث شده، ۲۰۰ نفر را به شکل مستقیم مشغول به فعالیت کرده است.
فعالیت دیگری که در این کارخانه صورت گرفته، تهیه گوشت از پروتئینهای گیاهی است. این محصول جدید پس از اخذ تاییدیههای بهداشتی و غذا به تولید انبوه میرسد و وارد بازار خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/