محصولات ایرانساخت نیازهای آزمایشگاهی سوریه را رفع میکند
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با بیان اینکه ایران آماده ارائه تجهیزات آزمایشگاهی ایرانساخت خود به کشورهای همسایه و انتقال تجربیات و دانش فنی این حوزه است ادامه داد: این محصولات حاصل فعالیت بخشهای مختلف و متنوعی است که بر بستر یک زیستبوم با یکدیگر تعامل و همکاری میکنند؛ در ایران یک زیستبوم فناورانه داریم که بخش های مختلفی در آن، به شکل پیوسته و زنجیرهوار فعال هستند و اقدامات مختلفی برای توسعه این زیستبوم صورت می گیرد.
ستاری از بخشهای گوناگون این زنجیره گفت و ادامه داد: بخشهای متنوعی از پارکهای علم و فناوری، کارخانههای نوآوری تا صندوقهای خطرپذیر وصندوقهای پژوهش و فناوری بسترهای حمایت نرمافزاری و سختافزاری از ایدههای نوآورانه هستند. همه این بخشها، در کنار هم یک محیط را ایجاد کردهاند که باعث میشود ایده یک دانشجو به یک گروه و در نهایت به شرکت دانشبنیان یا خلاق تبدیل شود.
وی با اعلام آمادگی برای انتقال تجربه ایجاد این زیست بوم نوآوری به کشور سوریه گفت: آماده هستیم این تجربیات را به کشور سوریه منتقل کنیم. تمام این روند به فناوریها و محصولات پیشرفتهای تبدیل میشود که بخشی از آن را در این نمایشگاه شاهد هستیم. این شرکتها به بخش مهمی از اقتصاد کشور تبدیل و در حال تبدیل شدن به بزرگ ترین شرکتهای کشور هستند.
ستاری با اشاره به ارائه هزاران محصول دانش بنیان از مواد و تجهیزات آزمایشگاهی ایرانساخت در نهمین دوره نمایشگاه ایرانساخت، ادامه داد: تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات پیشرفتهای داریم که هرکدام می توانند به کشور سوریه صادر و نیاز بخش آمایشگاهی این کشور را تأمین کنند.
دستاوردهای درخور توجه ایران در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی
بسام ابراهیم وزیر آموزش عالی سوریه، با اشاره به همکاریهای دو کشور در زمینه دانشبنیان، فناوری و نوآوری گفت: مهمترین هدف از حضور در ایران بازدید از مهمترین مراکز علمی، پژوهشی و فناورانه بود و با تجربههای ایران در دانشگاهها، پژوهشگاهها و استفاده این دستاوردها در صنعت آشنا شدیم.
وی با اشاره به توانمندیهای ایران در حوزه فناوریهای پیشرفته گفت: سورنا ستاری مدتی پیش در سوریه حضور داشتند و درباره مسائل مختلفی از جمله پروژه همکاری در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی مورد توافق گرفت و بر تفاهمی به ارزش ۱۰ میلیون دلار به امضا رسید که ۶ میلیون دلار آن برای تجهیرات آزمایشگاهی و ۴ میلیون دلار برای تجهیزات پزشکی تچهیز بیمارستانهای دولتی سوریه اختصاص یافت.
ابراهیم، با اشاره به توافق ایران و سوریه در حوزه فناوری گفت: در قالب یک شورای برنامهریزی بینالمللی انتقال تجهیزات و تجربیات فناورانه ایران را دنبال میکنیم و از این توانمندی و تجهیزات مختلف در حوزههای مهندسی، فنی و عمرانی قدردانی میکنم. امیدوارم این روابط به سمتوسوی افزایش تعاملات فناورانه برود.
بیش از ۹هزار تجهیز آزمایشگاهی ایرانساخت
پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست با اشاره به آغاز به کار نهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایرانساخت در آذرماه سال جاری گفت: در خلال ۸ دوره برگزاری این نمایشگاه، ۱۰۶۰ میلیارد تومان تجهیزات آزمایشگاهی خریدای شده که ۳۶ درصد از خرید را معاونت علمی پرداخت کرده است. هدف ما این بوده است که دانشگاه ها و مراکز پژوهشی را تجهیز و هم اخذ استانداردهای بینالمللی را تسهیل کنیم.
وی با اشاره به ساخت تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی در حوزههای گوناگون گفت: در طول دوره نمایشگاهها ۸۰۰ شرکت با حدود ۱۸هزار محصول داشتهایم که این محصولات، در حوزههای مختلف فناوری ارائه میشوند. این محصولات در حوزههایی چون عمران، پلیمر و پتروشیمی، نانوفناوری، نفت و گاز، داروسازی، فیزیک، مکانیک، الکترونیک و سایر حوزهها ارائه میشود.
صالحی، از تعامل فناورانه ایران و سوریه گفت و ادامه داد: در دورههای اخیر هیئتهایی از سوریه را میزبانی کردهایم و ۱۲ رئیس دانشگاه از سوریه از این دانشگاه بازدید کردهاند. در هر سال یک نمایشگاه ۴ روزه داریم ولی نمایشگاه مجازی به صورت دائمی برقرار است.
معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه افتتاحیه نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایرانساخت ۲۳ آذرماه سال جاری خواهد بود، عنوان کرد: تولیدکنندگان، بیش از ۹هزار محصول فناورانه را ارائه میدهند که جزئیات این محصولات و شرکتها در وبسایت نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایرانساخت قابل مشاهده است.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/