نیاز انجمنهای ترویج علم به خانهتکانی اساسی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، غلامحسین رحیمی بعد از ظهر امروز در همایش روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه که در دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: دنیای اسلام بیش از ۵ قرن دانشمندانی را که به لبه علم و نوآوری رسیدند، تربیت کرده است. این مسئله برای ایرانیان مهم است و در تاریخ علمی و فرهنگی کشور جایگاه ویژهای دارد. در کتب تاریخ علم نام دو تن از اندیشمندان اسلامی در بین بسیاری از دانشمندان میدرخشد. ابوعلی سینا و ابوریحان بیرونی از مفاخر علمی این عالم هستند. در این انجمن باید این مسائل و یادآوریها را تکرار کرد.
وی افزود: یکی دیگر از افتخارات جهان اسلام این است که دانشگاه جندیشاپور را تأسیس کرده است که امروزه بهعنوان اولین دانشگاه جهان مطرح میشود. باید این سوال ایجاد شود که چه اتفاقی افتاده است که در حال حاضر با وجود پتانسیلهای موجود چنین اتفاقاتی نمیافتد.
رحیمی در پایان تصریح کرد: در سه دهه پس از انقلاب یافتههای عظیم و شگرفی در رشتههای علمی داشتیم و اقدامات بسیاری در جهت ترویج علم در کشور در این سه دهه صورت گرفته است همچون افزایش ظرفیت دانشگاهها و تعداد زیاد مقالات علمی که مصداق بارز ترویج علم است. از طرفی از انجمن ترویج علم ایران این انتظار میرود که بهدنبال حمایتهای دولتی نباشد. ماهیت سازمانهای مردمنهاد در مستقل بودن آنها است.
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/