دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر گرم‌خانه پارک شوش در گفت‌وگو با آنا:

مسئولان آمار دقیقی از وضعیت بی‌خانمان‌ها ندارند/ لزوم گشت‌زنی، گشت‌های ۱۳۷ شهرداری در شب

مدیر گرم‌خانه پارک شوش گفت: با توجه به انتصابات جدید و جابه‌جایی‌ها مسئولان آمار دقیقی از وضعیت افراد بی‌خانمان شهر ندارند.
کد خبر : 619225
خانه امن، پشت دروازه شوش

سپیده علیزاده مدیر عامل گرمخانه پارک شوش و فعال حوزه آسیب‌های اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار شهری گروه جامعه خبرگزاری آنا، در خصوص وضعیت بی‌خانمان‌های شهر تهران، گفت: امسال با توجه به شرایط کرونا و مشکلات اقتصادی بی‌خانمان‌ها و آسیب‌دیده‌ شرایط سختی خواهند داشت، زیرا بحران‌های اقتصادی یکی از مهمترین مواردی است که منجر می‌شود افراد در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار گیرند.


وی با بیان اینکه غالب متولیان و مسئولان این حوزه در شرف جابه‌جایی و انتصابات جدید هستند و از وضعیت موجود آگاهی ندارند، افزود: مسئولان آمار دقیق و درستی از وضعیت افراد بی‌خانمان و تحت آسیب‌ ندارد و متخصصان و نهادهای فعال در این حوزه هم مشاوره نمی‌گیرند و براساس دانش‌ و یافته‌های خود آمار ارائه می‌دهند.


علیزاده با تأکیدبر اینکه تصمیمات بلندمدت مسئولان برای خدمت‌رسانی به حوزه آسیب‌های اجتماعی به فصل سرد امسال نمی‌رسد، ادامه داد: قطعا افراد بی‌خانمان شرایط سختی را پیش‌رو خواهند داشت.




بیشتر خوانید:


«مادر» تنها امید «زنان ته خطی» است/ حصارکشی و کمپ اجباری در کمین زنان آسیب‌دیده




به گفته مدیر مؤسسه نور سپید هدایت افراد بی‌خانمان و آسیب‌دیده عضوی از یک خانواده هستند و چشم‌های امیدی برای بازگشت آنها به زندگی منتظر کمک است گفت: باتوجه به طرح‌های ضربتی از جمله حصارکشی پارک‌ها و پاکسازی پاتوق‌ها که موجب پراکنده شدن این افراد در نقاط مختلف شهر شده است دسترسی به آسیب‌دیده‌ها و ارائه خدمات به آنها بسیار سخت شده است.


وی خاطرنشان کرد: آسیب‌دیده‌ها برای داشتن سرپناه در فصل سرما به فضاهای بی‌دفاع شهری و سوراخ‌هایی که در زیر زمین درست کرده‌اند می‌روند و هنگام بارندگی باران دچار آب گرفتگی می‌شوند و برخی به دلیل خماری و نئشگی در این اتفاق از بین می‌روند.


این فعال حوزه اجتماعی با اشاره به این‌که آمار دقیقی از این فوتی‌ها ارائه نمی‌شود ادامه داد: گشت‌های ۱۳۷ و سازمان‌های مردم‌نهاد باید در شب گشت‌زنی داشته باشند تا بتوانند به این گروه خدمات ارائه دهند.


علی‌زاده با شاره به این‌که بسیاری از این افراد دارای اختلال‌ها روحی و روانی هستند افزود: نمی‌توان برای یک‌جا نگه داشتن آنها برنامه‌ریزی‌کرد و همچنان برای حمایت از این افراد به کمک‌ها مردمی نیاز داریم.


مدیر گرم‌خانه شوش خاطرنشان کرد: در 5 سال اخیر که مسئولیت این گرم‌خانه دارم هیچ کمکی از سوی شهرداری تهران نشده است و امورات این مرکز از طریق حمایت‌های خیرین و کمک‌های مردمی و بخش مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها تامین می‌شود.


علیزاده یادآور شد: تنها کمک سازمان شهرداری به مجموعه در اختیار قراردادن ساختمان بود بود که قرارداد آن هم به اتمام رسیده است و در وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌بریم.


انتهای پیام/۴۱۶۱


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب