پرورش فلفلدلمهای برای اولین بار در فضا
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ساینس آلرت، فضانوردان برای اولین بار در ایستگاه فضایی بینالمللی فلفلدلمهای پرورش دادند سپس با استفاده از این فلفل، پیراشکی مکزیکی که تاکو نام دارد برای کارکنان تهیه کردند. بخشی از آزمایش ناسا این بود که تعدادی بذر به فضا برده تا دریابند که چه محصولاتی را میتوان در این محیط پرورش داد. نتیجه آزمایش اخیر این امکان را فراهم کرده که برای مأموریتهای طولانی به خصوص به مریخ منابع غذایی تهیه شود.
به گفته ناسا فلفل دلمهای چهار ماه زمان میبرد تا رشد کند و همچنین اولین بار است که فضانوردان محصولات فلفل چیلی را از کاشت دانهها تا رسیدن محصول نهایی انجام میدهند. کارکنان بعد از برداشت فلفلدلمهای قرمز و سبز، تاکو را امتحان کرده و اظهار کردند که بهترین تاکو در زندگی خود را خوردهاند و مقداری از فلفلها را برای آزمایش همراه خود به زمین آوردهاند.
سالیانه هزینههای هنگفتی برای انتقال غذا از زمین به ایستگاه فضایی بینالمللی میشود، بنابراین پرورش این محصولات از نظر حملو نقل فواید بسیاری دارد. براساس اعلام ناسا، سفرهای طولانی از زمین به مریخ امکان دارد ماهها یا حتی سالها زمان ببرد بنابراین برای تجدید تدارکات زمان محدود است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/