شبکهسازی هدفمند از روشهای دسترسی و نیل به اهداف مراکز تحقیقاتی است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از تبریز، علیرضا ایرانبخش سرپرست ادارهکل امور پژوهشی و پروژههای تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از مجتمع مراکز تحقیقاتی و مجتمع آزمایشگاهی شهید باکری واحد تبریز بازدید کرد.
وی در این بازدید با حضور در مراکز تحقیقاتی بیوتکنولوژی، بیوفوتونیک، رباتیک و فناوریهای نرم، نانوفناوری صنعتی و کفش و چرم واحد تبریز، علاوهبر آشنایی با توانمندیها، ظرفیتها و محصولات این مراکز، به بررسی راههای بازارسازی و تجاریکردن این محصولات پرداخت.
رئیس انجمن کشت سلول و بافت گیاهی ایران با بیان اینکه وظیفه مراکز تحقیقاتی علاوهبر تولید دانش و توسعه تکنولوژیهای نوین، کاربردیکردن پژوهشهای صورتگرفته، پاسخگویی به نیازهای جامعه، مسئلهمحور بودن تحقیقات و تجاریسازی محصولات تولیدشده بهمنظور تولید ثروت است، شبکهسازی هدفمند و عضویت در شبکههای مرتبط را یکی از روشهای دسترسی و نیل به اهداف است.
استقرار سیستمهای استاندارد بینالمللی بهمنظور ارتقای درآمدهای غیرشهریهای
سرپرست ادارهکل امور پژوهشی و پروژههای تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با حضور در مجتمع آزمایشگاهی شهید باکری واحد تبریز، از نزدیک با دامنه فعالیتهای آزمایشگاه همکار استاندارد بتن و مصالح ساختمانی این مجتمع آشنا شد و استانداردسازی و استقرار سیستمهای استاندارد بینالمللی را در راستای اجرای سند تحول دانشگاه بهمنظور تکاملسازی کارها و ارتقای درآمدهای غیرشهریهای دانست و بر افزایش دامنه فعالیت این آزمایشگاه بهمنظور افزایش سهم بازار تأکید کرد.
به گزارش آنا، آزمایشگاه بتن و مصالح ساختمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، علاوهبر اینکه در دامنههای بتن، آجر رسی و سنگدانه، همکار ادارهکل استاندارد استان آذربایجان شرقی است، دارای گواهینامههای استاندارد بینالمللی ISO ۱۷۰۲۵ در زمینه مدیریت آزمایشگاه و ISO ۹۰۰۱ در زمینه مدیریت کیفیت است.
ایرانبخش در این بازدید علاوهبر تبادل نظر با مسئولان و پژوهشگران حاضر در مجتمع مراکز تحقیقاتی به گفتوگو با تعدادی از دانشجویان دوره دکتری تخصصی فعال در این مجتمع پرداخت و از فعالیتهای انجامشده ابراز رضایت و بر تداوم و توسعه این اقدامات تأکید کرد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/
انتهای پیام/