جایزه مصطفی(ص) ابتکاری مهم در توسعه علم است
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، زاهد حسن در مراسم اعطای جایزه مصطفی که بعد از ظهر امروز در تالار وحدت برگزار شد، بیان کرد: در حوزه تحقیقاتی خود که با محققان زیادی در دانشگاههای پرینستون و برکلی روی آن کار کردهام، از روش فوتون استرسکوپی استفاده کردم؛ روشی که ابتدا انیشتین از آن استفاده کرد و برای آن برنده جایزه نوبل فیزیک شد. بسیار خوشوقت بودم که دانشجویان خوبی در پسادکتری و همکاران خوبی داشتم. با همکاری یا گروه خوبی و محققان و پیشگامان و دانشمندان زیاد و همکاران به دستاوردهای زیاد و جالب نه فقط در حوزه فیزیک بلکه در حوزه صرفهجویی انرژی، الکترونیک و فناوری سبز رسیدیم.
وی افزود: در کودکی در روستا من تحت تاثیر دنیای علم بودم و کتابهایی را که پدر و مادرم برایم میخریدند مطالعه میکردم. داستان زندگی من داستانی شبیه افسانههاست که آرزوها و رویاهای کودکی روستایی در آن محقق میشود و او به آزمایشگاههای پیشرفته در دانشگاههای پرینستون و برکلی میرسد. بنابراین من سفر جالب و مفیدی تاکنون داشتهام.
برگزیده جایزه مصطفی ضمن تشکر از همسر و همکارانش مطرح کرد: اقدام بنیاد مصطفی(ص) در طراحی و اهدای جایزه مصطفی(ص) ابتکاری مهم در توسعه علم است.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/