کاربران؛ قربانیان جاسوسی شرکتهای بزرگ سازنده تلفن همراه
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، میلیونها نفر در سراسر دنیا از گوشیهای شرکتهای سامسونگ، شیائومی و سایر نامهای بزرگ سازنده تلفن همراه استفاده میکنند و از همین رو اطلاعات تعداد زیادی از کاربران در اختیار این شرکتها قرار دارد. تحقیقات اخیر گروهی از کارشناسان در دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند حاکی از آن است که گوشیهای مجهز به سیستم عامل اندروید به دلیل وجود خلاءهای امنیتی اطلاعات کاربران را در اختیار هکرها قرار داده و این افراد میتوانند به راحتی به حساب کاربری صاحبان این دستگاهها نفوذ کنند.
با وجود اینکه شرکتهای سازنده تلفن همراه همواره مدعی حفظ امنیت حریم خصوصی کاربران دستگاههای خود هستند ولی به نظر میرسد بزرگترین نامهای دنیا گوشیهای هوشمند پیکربندی مناسبی برای ذخیرهسازی اطلاعات در حافظه گوشی در نظر نگرفتهاند و از همین رو امکان جاسوسی از کاربران وجود دارد. در جدیدترین مطالعه کارشناسان به غیر از سامسونگ و شیائومی محصولات گوگل، هوآوی و ریلمی نیز به شدت تحت تأثیر آسیبهای سایبری قرار دارد. تمامی اطلاعاتی که هر کاربر در گوشی خود ثبت و ذخیرهسازی میکند دارای شناسه خاصی است و در واقع با کد مخصوص دستگاه مورد استفاده کاربر ثبت میشود. در این شرایط هکرها با نفوذ به حساب کاربری صاحبان دستگاههای مجهز به سیستم عامل اندروید به تمامی دادههای ذخیرهشده با شناسه همان گوشی دسترسی پیدا میکنند.
کارشناسان ضمن ابراز نگرانی از عدم تأمین ایمنی کاربران شرکتهای شیائومی، ریلمی، هوآوی و گوگل از مدیران این شرکتها خواستهاند سیاست خود برای جمعآوری دادهها را تغییر داده و به سرعت مسیر نفوذ هکرها به حریم خصوصی کاربران را مسدود سازند. از طرفی توسعه فضاهای ابری و استفاده گسترده کاربران از چنین فضایی برای ذخیرهسازی اطلاعات بیش از گذشته خطرات حملههای سایبری و نقص امنیتی را افزایش داده است.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/