الزامات سامانههای الکترونیکی آموزشوپرورش شامل چه مواردی است؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، شیوع بیماری کرونا نظامهای آموزشی در سراسر دنیا را دچار تحولی عظیم کرد و لزوم رعایت شیوهنامههای بهداشتی سبب شده میلیونها دانشآموز بهجای حضور در مدارس از طریق فضای مجازی فرایندهای تحصیلی خود را پیگیری کنند. در بیش از دو سال گذشته دولتها در کشورهای مختلف کوشیدهاند با توسعه زیرساختهای ارتباطی امکان دسترسی به شبکههای آموزش مجازی را برای همه دانشآموزان فراهم کنند.
تجربه آموزش مجازی نشان داد استفاده درست و اصولی از ابزارهای دیجیتال میتواند فرصت تحصیل را برای همه دانشآموزان در شرایط خاص فراهم کند. اگرچه امروز معاون سرپرست وزارت آموزشوپروش اعلام کرد همه مدارس از اواخر آبان ماه بهصورت تدریجی بازگشایی خواهند شود ولی هنوز گرانیهای زیادی از شیوع گسترده بیماری کرونا وجود دارد و برخی از برخی از والدین معتقدند در آینده نیز همچنان میتوان از آموزش الکترونیکی استفاده کرد. شورای عالی فضای مجازی به عنوان متولی نظارت و ساماندهی فضای مجازی در کشور روز گذشته «سند الزامات سامانههای الکترونیکی آموزشوپرورش و شبکه آموزشی دانشآموز» را به وزارت آموزشوپرورش و سایر دستگاههای مربوطه ابلاغ کرد.
از جمله الزامات این سند میتوان به ارائه خدمات باکیفیت آموزشی و پژوهشی پایه رایگان به جامعه هدف و تنظیمگری و صدور مجوز ارائه خدمات ارزشافزوده آموزشوپرورش مجازی برای بخش دولتی و غیردولتی در قبال اخذ هزینه متعارف از کاربران با نظارت وزارت آموزشوپرورش ظرف مدت یک ماه، اخذ تأییدیه امنیت سامانه شاد در زمینه احراز هویت، آزمونهای نفوذ و پایداری خدمت ظرف مدت دو ماه از مرکز مدیریت راهبردی افتا، اختصاص کمک مالی یا تسهیلات ارزان قیمت بانکی برای تأمین تجهیزات و ابزار دسترسی لازم برای معلمان و دانشآموزان کمتر برخوردار در چارچوب طرحهای مورد تأیید مرکز ملی فضای مجازی و رایگانسازی دسترسی به سامانه شاد برای معلمان و دانشآموزان تا پایان همهگیری کرونا و تأمین هزینه ترافیک شاد اشاره کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/