قارچ بومی هیمالیا سلولهای سرطانی را از بین میبرد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، گروهی از محققان بهتازگی مولکولهایی را در نوعی از قارچهای بومی منطقه هیمالیا کشف کردند که قدرت شگفتانگیزی برای از بین بردن سلولهای سرطانی دارد. بررسیهای اولیه حاکی از آن است که داروی تولیدشده با استفاده از این قارچ تا ۴۰ برابر تأثیر بیشتری برای نابودی سلولهای سرطانی دارد و نسبت به سایر روشها مانند شیمیدرمانی آسیب کمتری به بدن میزند.
این دارو هنوز در مراحل اولیه آزمایش قرار دارد و فعلاً بیماران مبتلا به سرطان نمیتوانند از آن استفاده کنند. متخصصان فعال در این پروژه معتقدند در آینده نزدیک میتوان از این دارو برای درمان هزاران مبتلا به بیماری مرگبار سرطان استفاده کرد. قارچهای حاوی سلولهای مؤثر در درمان سرطان از هزاران سال پیش در مناطقی از کشور چین به عنوان داروی گیاهی مورد بهرهبرداری قرار میگرفتند. با توجه به کاربرد فراوان این نوع قارچها در طب سنتی برخی از پزشکان معتقدند احتمالاً دانشمندان در چین باستان به مزایا و کاربردهای دارویی گیاه موسوم به «قارچ کاترپیلار» پی برده بودند ولی این اطلاعات در طول هزاران سال به فراموشی سپرده شده است و حالا محققان بار دیگر موفق به کشف خواص این نوع قارچ شدند.
آنزیمهای موجود در قارچ کاترپیلار به سرعت در جریان خون جذب شده و از همین رو کارایی بالایی در درمان سرطان و نابودی سلولهای آلوده دارند. بررسی پرونده پزشکی هزاران بیمار مبتلا به سرطان حاکی از آن است که این بیماری زمانی جان افراد را به خطر میاندازد که سلولهای آلوده در سراسر بدن بخش میشود و از همین رو اگر بتوان در مراحل اولیه بیماری آن را شناسایی و با استفاده از قارچ کاترپیلار جلو پیشروی آن را کشور گرفت احتمالاً بهبود کامل فرد مبتلا بسیار زیاد است.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/