معرفی ۳ کتاب پرفروش تابستان ۱۴۰۰
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، وقتی میخواهیم کتابی بخریم به چه چیزی بیشتر دقت میکنیم؟ نویسنده، مترجم، ناشر، موضوع و یا حتی قیمت میتواند دلایلی برای انتخاب کتاب باشد. اما ممکن است گاهی بخواهیم کتابی را بخوانیم که اکثر کتابدوستان آن را خواندهاند. مزیت اینکار این است که احتمالا این کتاب به سلیقههای بسیاری نزدیک بوده و ممکن است به سلیقهی ما هم نزدیک باشد. در این یادداشت ۳ کتاب پرفروش طاقچه در تابستان سال ۱۴۰۰ را معرفی کردیم.
خودت باش دختر
کتاب خودت باش دختر پر از داستانهایی عجیب، خندهدار و تلخ است که ریچل هالیس از زندگی شخصی خودش تعریف میکند. او از طریق نوشتن تجربههایش سعی کرده است آنها را به ما بیاموزدو در این مسیر به زنانی که چالشهایی مانند او داشتهاند کمک کند. در سراسر جهان نسخههای زیادی از این کتاب به فروش رفته است. این کتاب در سال 2018 منتشر شد و بلافاصله یکی از کتابهای روانشناسی و فمینیستی محبوب زنها شد. ریچل هالیس در این کتاب رازهای موفقیتش به عنوان یک زن، یک مادر شاغل، کارآفرین، ورزشکار و نویسنده را برای بقیهی همجنسهایش بازگو میکند. او عقیده دارد راز موفقیتش پذیرش واقعیاتی بود که همه ما دربارهشان به خودمان دروغ میگوییم. او در کتاب خودت باش دختر درباره بیست دروغی حرف میزند که باعث پیچیدگی زندگی ما و افکاری غیرمنطقی راجع به خودمان است.
این کتاب با لحنی طنز و گیرا، نوشته شده است و خواننده را با خود همراه میکند. مطالب این کتاب در عین سادگی بسیار جذاب هستند که شما احساس میکنید در حال خواندن مطلبی در اینستاگرام نویسنده هستید. موضوعات این کتاب بهشدت با روزمرگیهای ما گره خوردهاند و همین سادگی باعث میشود تا خواننده از آن خواندن این کتاب خسته نشود. «تو خیلی خوبی، پس میتوانی!» جمله کلیدی اکثر کتابهای مشابه خودت باش دختر است، اما ریچل هالیس بعد از اینکه در هر فصل، تجربههای خود را ذکر میکند، دروغی را موشکافی میکند، و در پایان همان فصل حداقل سه روش مناسب برای نابود کردن وجهه راستینمای آن دروغ پیشنهاد میکند. این روشها ساده و کاربردی هستند و هزینهای ندارند. بهطورکلی این کتاب، کتابی انگیزهبخش، دلچسب و دوستداشتنی است برای آنان که میخواهند دست از باور کردن دروغها بکشند و تبدیل به خود واقعیشان شوند.
کتاب مردی به نام اوه
کتاب مردی به نام اوه نوشته فردریک بکمن، نخستین رمان این نویسنده سوئدی است که با استقبال چشمگیری در جهان رو به رو شد و به سی زبان ترجمه شد. مردی به نام اوه داستانی تراژیک و همزمان طنزآلود دارد که با انگاهی انتقادی به نقد جهان مدرن و روابط انسانی حاکم بر آن میپردازد.
در سال ۲۰۱۵ فیلمی با همین عنوان نیز روی پرده رفت که نامزد شش جایزه و شد و فیلم منتخب سوئد برای اسکار بهترین فیلم خارجی زبان نیز بود. نشر نون این کتاب را با ترجمهی الناز فرحناکیان در اختیار خوانندگان قرار داده است.
مجله آلمانی اشپیگل درباره مردی به نام اُوِه نوشته است: «کسی که از این رمان خوشش نیاید بهتر است هیچ کتابی نخواند!»
مردی به نام اوه، داستان آشنایی پیرمرد سوئدی بداخلاقی است که در فکر خودکشی است و یک روز با یک خانوادهی ایرانی که قرار است همسایهی او شوند، ملاقات میکند و آشنا میشود. هرچند که برخورد اولیه چندان خوب نیست و به خاطر تصادف اتومبیل خانواده ایرانی با صندوق پست اوه است اما این آشنایی حال و روز پیرمرد را تغییر میدهد و هرچند که او سعی میکند همان ظاهر خشن و خشک وعصبانی را حفظ کند، اما در دل نرم میشود و دوستی عجیب و خاصی بینشان شکل میگیرد.
کتاب حافظه نامحدود
استاد بزرگ بین المللی حافظه، کوین هورسلی در کتاب حافظه نامحدود به شما میآموزد که چگونه با استفاده از استراتژیهای پیشرفته سریعتر بیاموزید، بیشتر به یاد آورید و پربارتر باشید.
اگر میتوانستید خیلی راحت، سریع و مفید همه چیز را یاد بگیرید و به یاد آورید، زندگیتان چه شکلی میشد؟ به آن فکر کنید.
کوین هورسلی در کتاب حافظه نامحدود مجموعهای از مهارتهای موثر در تقویت حافظه را معرفی کرده است که به شما کمک میکنند کنترل یادگیری و همه زندگیتان را به دست بگیرید. با روشهای بسیاری، از قدیم و امروز، آشنا میشوید که از برترین ذهنهای جهان در حیطههای افزایش سرعت یادگیری و رشد حافظه الگوبرداری کردهاند.
این کتاب راهنمای بینظیر به شما راههای پرورش حافظه را نشان خواهد داد تا ذهنی چابکتر و آمادهتر داشته باشید. در این کتاب روشهایی خواهید آموخت که بتوانید حجم زیادی از اطلاعات را به یاد بسپارید و در زندگی شخصی و کاریتان بر دیگران برتری داشته باشید.
وقتی نیچه گریست
وقتی نیچه گریست یک رمان روانشناسانه است. دکتر برویر در قرن 19 میلادی و در آستانه چهل سالگی است، او روانشناس و روان درمانگر است و به طبابت بیماران خویش مشغول است. معشوقه نیچه لوسالومه از دکتر برویر میخواهد بدون اینکه خود نیچه متوجه شود، درمان او را برعهده بگیرد. ملاقات عجیبی است فردریش نیچه در مقابل دکتر برویر گارد شدیدی دارد. حرفها و کلمهها بسیار حساس هستند. هر لحظه امکان دارد این ملاقات با یک خداحافظی سریع از سمت نیچه بهپایان برسد. دکتر برویر تلاش میکند تا ارتباط خوبی برقرار کند. هوش و درایت دکتر برویر در اینکار راهنمای او است و در نهایت او موفق میشود. نیچه دو سه بار از قبول درمان توسط دکتر برویر سرباز میزند تا اینکه شبی بهشدت بدحال میشود و در تنهایی دچار حملات شدید میگرنی میشود. در ادامهی این مسیر دکتر برویر با ذکاوت خود سعی میکند از ناامیدیهای زندگی خودش برای نیچه بگوید. برای او درددل کند و حتی کار را بهجایی میرساند که خود را بهعنوان بیماری روانی جا میزند و از نیچه درخواست کمک میکند.
انتهای پیام/ ر
انتهای پیام/