رویداد کارآفرینی گردشگری دزفول با چه هدفی پایهگذاری شد؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از دزفول، آیین اختتامیه رویداد کارآفرینی گردشگری دزفول در سالن مرکز فرهنگی دفاع مقدس برگزار شد.
مدیر شتابدهنده اَوِن دزفول در این آیین گفت: رویداد کارآفرینی گردشگری دزفول نخستین برنامه مرکز رشد و شتابدهنده است و در مسیر برگزاری این رویداد ناملایمات زیادی وجود داشت که البته طبیعی است، چراکه هنگام آگاهی بخشیدن به جامعه مقاومتها آغاز میشود.
غلامحسین دیاحسین با بیان اینکه فعالیتها بر حسب منافع جمعی و شهری دنبال شده و هیچ منافع مالی در کار نبوده است، افزود: ادامهدهنده راه شهید سلیمانی و سایر شهدا هستیم.
وی به ظرفیتهای دزفول در حوزههای اقتصادی، کارآفرینی و اشتغال اشاره کرد و گفت: بهدلیل وجود ظرفیتهای موجود به فکر برگزاری رویدادهای باکیفیت و تخصصی افتادیم و بافت ۲۰۰ هکتاری قدیم دزفول چشمانداز مناسبی برای رویداد گسترش فرهنگ کارآفرینی است.
مدیر شتاب دهنده اَوِن دزفول توضیح داد: در این راستا برای جذب نخبگان حوزه گردشگری، کمک به رشد اقتصادی شهرستان دزفول و استان خوزستان، کمک به ساختن نوپاهایی در کلاس جهانی، پر کردن فاصله بین کارآفرینان دانشگاهها، بازار و صنعت رویداد کارآفرینی گردشگری دزفول را پایهگذاری کردیم.
لزوم بهرهگیری از نخبگان مراکز رشد و شتابدهندهها
دیاحسین، اشتغالزایی، تولید ثروت و جذب سرمایه برای نوپاها، کمک به دسترسی نوپاها به بازارهای بین المللی را از اهداف رویداد کارآفرینی گردشگری دزفول دانست و گفت: این رویداد در چند محور اجرا شد که یکی از آنها گردشگری کشاورزی است.
وی متذکر شد: گردشگری کشاورزی با نگاه اقتصادی کشاورزی مدنظر این رویداد بود که بخشی از آنها محقق شد و جشنوارههای صنایع تبدیلی، گردشگری روستایی و گردشگری آنلاین از دیگر محورهای این رویداد هستند.
مدیر شتابدهنده اَوِن دزفول یادآور شد: انتظار میرود از نخبگانی که در مرکز رشد و شتابدهنده دزفول فعالیت دارند در بدنه مشاوران حوزه کارآفرینی و اقتصاد فرمانداری دزفول بهعنوان اتاق فکر استفاده شود.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول هم گفت: با بررسیهای صورت گرفته و اشراف روی نخبگان و دانشآموختگان دزفول به این نتیجه رسیدیم که میتوان از دزفول به عنوان شهر هوشمند بهره برد.
مهدی هودگر بیان کرد: ۴۲۰ طرح در سال ۱۳۹۸ پذیرفته و با اولویتهای موجود پلانهای گردشگری مطرح شد و از ابتدای سال ۹۹ به دنبال برگزاری جشنواره بودیم تا در حوزه گردشگری ایدههای نو را شناسایی کنیم.
وی افزود: با ظهور نخستین شتابدهنده فعال در شهر با نام اَوِن بخش شتابدهنده را نیز وارد کردیم و به همین منظور شهریور ۹۹ استارت این رویداد زده شد.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول به چالشهای برگزاری رویداد کارآفرینی گردشگری دزفول اشاره کرد و گفت: اسفند سال گذشته افتتاحیه رسماً کلید خورد که بازخورد خوبی داشت و از فروردین امسال هم ثبتنام جشنواره آغاز و جذب ایدهها آغاز شد.
هودگر افزود: از ۹۰ طرح ارائه شده به رویداد کارآفرینی گردشگری دزفول با نظر هیئت داوران ۲۳ طرح که قابلیت ارائه در مسابقه ایدهشو را داشتند انتخاب و از بین آنها ۱۱ طرح اولویتدار برگزیده شدند.
وی تأکید کرد: با حمایت اسپانسرها و حامیان مالی، شتابدهنده و مرکز رشد ۶۰۰ میلیون ریال برای برگزاری رویداد کارآفرینی گردشگری دزفول هزینه شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/