دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بنیاد حامیان دانشگاه تهران اعلام کرد؛

اعطای‌ ۱۴ اعتبار حمایتی ۵۰۰ میلیون ریالی‌ به ایده پردازان برتر

بنیاد حامیان دانشگاه تهران اعلام کرد: در پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، ۱۴ اعتبار حمایتی که ارزش هر کدام ۵۰۰ میلیون ریال است، به ایده پردازان برتر برای توسعه کسب و کار، اعطا می‌شود.
کد خبر : 606618
ايده پردازان برتر



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، بنیاد حامیان دانشگاه تهران، در اطلاعیه‌ای جوایز برگزیدگان پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را اعلام کرد.


بنا بر اطلاعیه اعلامی، جوایز در نظر گرفته شده پنجمین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان به شرح زیر است:


۱۴ اعتبار حمایتی در بخش ایده‌پردازان در نظر گرفته شده است که ارزش هر اعتبار به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال است و به ایده‌پردازان برتر اهدا می‌شود.


در بخش کسب‌وکارهای نوپا، شرکت‌کنندگان این بخش به‌صورت تیمی فعالیت می‌کنند و چهار تیم در نهایت برگزیده خواهند شد که ۱۰ درصد اعتبار حمایتی به‌صورت جایزه نقدی به تیم‌ها اعطا می‌شود.


تیم اول برگزیده یک میلیارد ریال اعتبار حمایتی و چهار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری روی طرح، تیم دوم برگزیده یک میلیارد ریال اعتبار حمایتی و دو میلیارد ریال سرمایه‌گذاری روی طرح،


تیم سوم برگزیده یک میلیارد ریال اعتبار حمایتی و یک میلیارد ریال سرمایه‌گذاری روی طرح،‌ تیم چهارم برگزیده نیز یک میلیارد ریال اعتبار حمایتی دریافت می کنند.


ایده‌های دریافتی در پنج حوزه علوم کامپیوتر، ریاضی، فیزیک، شیمی و علوم‌زیستی در هر بخش به دو تیم برگزیده اعطا خواهد شد.


در صورت تمایل ایده‌پردازان، ایده‌ها کاملاً محرمانه مطرح خواهند شد و به جز داوران جشنواره کسی به آنها دسترسی نخواهد داشت.


برگزیدگان جشنواره علاوه بر دریافت اعتبار پژوهشی بنیاد نیکوکاری جمیلی، از شرایط همراهی تا تجاری‌سازی ایده برای ورود به اکوسیستم کارآفرینی و اقتصادی کشور نیز بهره‌مند می‌شوند. در این جشنواره از رتبه های برتر برای توسعه کسب و کار حمایت ویژه می شود. مهلت ارسال ایده از اول خرداد تا اول مهر ماه ۱۴۰۰ اعلام شده است.


لازم به ذکر است که جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان هر ساله با حمایت بنیاد نیکوکاری جمیلی و با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با هدف حمایت از ایده‌های جوانان در پنج حوزه علوم پایه (ریاضی، آمار، علوم کامپیوتر، فیزیک، شیمی، زمین‌شناسی و علوم‌زیستی) و در آذرماه سال جاری با دو موضوع جدید تأثیر کرونا بر الگوی زیستی و هوش مصنوعی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب