دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم:

دین‌داری، عدالت و عقلانیت از هم جدا نیستند

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه دین داری، عدالت و عقلانیت از هم جدا نیستند، گفت: مقام معظم رهبری بر معنویت و دین‌داری در کنار عدالت تاکید دارند و هم بر عقلانیت در کنار عدالت.
کد خبر : 606218
حجت الاسلام صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی، در دومین نشست از سلسله نشست های تخصصی فصل تحول با عنوان «گفتمان دولت سیزدهم؛ عدالت و عقلانیت» که در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، خاطر نشان کرد: رهبر انقلاب توجه ویژه‌ای به گفتمان‌سازی دارند و در فرمایشات‌شان با نخبگان دانشگاهی و حوزوی بر این مهم تاکید داشتند.


وی افزود: همچنین نیاز به تحول علوم انسانی، تبیین علمی مسائل و مشکلات کلان در حوزه مدیریت کلان کشور را مورد تاکید قرار دادند. این تاکیدات و مطالبات جدی، راهنمای مسیر حرکت نظام دانشگاهی و حوزوی است.


مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علامه با اشاره به اینکه همیشه عدالت مقوله‌ای بوده که مورد تاکید مصلحان، اندیشمندان و رهبران سیاسی و دینی در دنیا بوده، گفت: جملگی این تیپ اشخاص با تاکید بر برافراشتن پرچم عدالت در جوامع ظهور کردند. بعضا این بحث‌ها با نگاه‌های مارکسیستی و سوسیالیستی مطرح می‌شدند و برخی باور کردند این‌ها راه‌های برون‌رفت از مشکلات است.


اکبری اقدم اظهار کرد: در آموزه‌های دینی، قرآن و روایات تاکیدات جدی داریم که هم ابعاد و زوایای مختلف این بحث را تبیین می‌کند و هم ارائه طریق دارد و مقام معظم رهبری هم بر معنویت و دین‌داری در کنار عدالت تاکید دارند و هم بر عقلانیت در کنار عدالت و اگر این سه مورد در کنار یکدیگر قرار بگیرند منشا رشد و تعالی را به وجود خواهند آورد.


وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اینکه عدالت باید به یک گفتمان نخبگانی تبدیل شود تاکید دارند. گفتمان‌سازی در اولین حرکت باید از جامعه نخبگانی سرچشمه گیرد.


مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علامه با بیان اینکه دینداری، معنویت، عقلانیت و عدالت در کنار هم موثر هستند، گفت: رهبر انقلاب، امام خمینی (ره) را تحول برانگیز، تحول آفرین و تحول خواه معرفی می‌کنند؛ لذا بر همین اساس مسئولان ما باید این ویژگی‌ها را دارا باشند. شعار دولت جدید برقراری عدالت است و دغدغه این موضوع را دارد که امیدواریم بتواند موفق عمل کند. ما نیازمند این هستیم که عدالت از نگاه قرآن، روایات، حضرت امام و مقام معظم رهبری تبیین علمی درون گفتمانی شود. همچنین تعامل بین حوزه، دانشگاه، بدنه جامعه و مسئولین نیز موثر است.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب