تحقق آموزش مجازی موفق با آموزش اعضای هیئت علمی
محمد صادق بیجندی در گفتوگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا با اشاره به این که معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی به طور ویژه در حوزه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیردولتی فعال میکند، بیان کرد: جهاد دانشگاهی در نظام مجموعههای غیردولتی دو دانشگاه، ۶ موسسه آموزش عالی و ۴۱ مرکز آموزش علمی کاربردی در کشور دارد، علاوهبر این دارای ۱۶۰ مرکز فعال در حوزه آموزشهای کوتاهمدت تخصصی و مهارتی است. در حال حاضر ۵۰ هزار دانشجو در این مجموعهها مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: یکی از اهداف اصلی معاونت آموزش و کارآفرینی اشتغالزایی برای دانشآموختگان دانشگاهی است، برای تحقق این امر از طرحهای ملی و الگوهای مختلف استفاده میشود تا دانشآموختگان دانشگاهی طرحهای حین تحصیل و پس از تحصیل را بگذرانند و آماده بازار کار و اشتغال شوند. پس از شیوع کرونا در کشور تلاش کردیم تا زیرساختها و بسترهای لازم برای ایجاد سامانههای الکترونیکی فراهم شود. پس از دو ماه یک سامانه آموزش الکترونیکی راهاندازی کردیم که در حال حاضر تمام مراکز آموزش عالی و مراکز آموزشهای کوتاهمدت و تخصصی جهاد قادر به استفاده از این ویژگی و ارائه آموزش و خدمات در این بستر هستند.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی گفت: علاوهبر این سامانهای برای آزمون برخط توسعه دادیم که به عنوان یک سیستم مکمل در کنار سامانه آموزش الکترونیک فعالیت میکند. سامانه مدیریت امور آموزشی نیز در کنار این بسترها راهاندازی شد که برگزاری کلاسها در مجموعه آموزش الکترونیک را با جدیدترین شیوهها و مدلهای آموزشی پیگیری میکند. آموزش هیئت علمی و مدرسان درباره آموزش بر بستر وب یا آموزش مجازی یکی دیگری از کارهای معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد است که در دوران کرونا انجام شد.
بیجندی بیان کرد: عدمآمادگی اعضای هیئت علمی در ابتدای شیوع کرونا باعث شده بود که نحوه تدریس در کلاسهای مجازی به شیوه سنتی باشد که این امر با آسیبشناسی درست و تولید محتوا در خصوص روشها و ابزارهای تدریس در فضای مجازی برای اساتید و مدرسان این چالش رفع شد. بالغ بر ۸ هزار نفر از اعضای هیئت علمی و مدرسان در این دورههای آموزشی شرکت کرده و براساس ارزیابیها بازخوردهای خوبی نیز حاصل شد.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/