دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی:

حوزه حکمرانی امروز، فاقد ادبیات غنی مبتنی بر نهج‌البلاغه است

مهدی غضنفری گفت: حوزه حکمرانی امروز فاقد ادبیات غنی مبتنی بر نهج‌البلاغه است درحالیکه باید در زندگی روزمره و اداره امور جامعه جاری شود. 
کد خبر : 596858
غضنفری



به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، همایش تخصصی حکمرانی علوی با همکاری مدرسه حکمرانی شهید بهشتی و بنیاد بین‌المللی غدیر و با حضور مهدی غضنفری، رئیس مدرسه شهید بهشتی، حسین ظریف منش، رئیس بنیاد بین‌المللی غدیر، آیت‌الله صدیقی، دبیر کل بنیاد بین‌المللی غدیر، عباس دی پالما، رهبر شیعیان ایتالیا، محسن اسماعیلی عضو مجلس خبرگان رهبری، محمدحسین رجبی دوانی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) و حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی امروز دوشنبه ۴ مرداد برگزار شد.


در این مراسم غضنفری، رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی ضمن تبریک میلاد امام هادی(ع)، اعیاد قربان و غدیر و دهه ولایت گفت: در طول تاریخ افراد زیادی بودند که تاثیرات محدود داشتند اما افراد کمی بودند که بر کل تاریخ موثر بوده‌اند و ائمه اطهار از جمله این افراد هستند و سخن گفتن درباره آنها کار ساده‌ای نیست چون فهم چنین شخصیت‌های چند بعدی از توان افرادی در سطح خود ائمه برمی‌آید.


غضنفری افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی تصور می‌کردیم که شیوه حضرت علی(ع) در زندگی شخصی و حکومتی پیاده می‌شود که در ابتدا هم تغییراتی ایجاد شد اما در ادامه از این آرمان فاصله گرفتیم و فاصله طبقاتی و بی‌عدالتی مشاهده شد. بشر امروز بیش از هر زمان دیگری گرفتار ظلم و بی‌عدالتی است شاید این ظلم و بی عدالتی آشکار نباشد اما به شیوه‌های مختلف روی حق پوشانده و باطل جلوه داده می‌شود. در این سبک می‌شود به اسرائیل نزدیک شد چون به وام‌های آمریکا یا کشورهای عربی نیازد دارند، در این سبک ممکن است کشتن انسان‌های بی‌گناه مشروع باشد و فضای مجازی امکان پیدا کردن راه درست را به مردم ندهد.


رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی ادامه داد: لذا نیازمندیم از آثار حضرت علی (ع) شیوه حکمرانی او را استخراج کنیم. حوزه حکمرانی امروز فاقد ادبیات غنی مبتنی بر نهج‌البلاغه است درحالیکه باید در زندگی روزمره و اداره امور جامعه جاری شود.


وی تاکید کرد: وظیفه ما فقط تکرار حدیث نبوی من کنت مولاه فهذا علی مولاه نیست بلکه باید دقت کنیم که افتراق مسلمانان به شیعه و سنی ناشی از یک اختلاف در حکمرانی شروع شد. اگر آن روز نبودیم که به وظیفه خود مبتنی بر فرموده پیامبر اسلام عمل کنیم اما امروز نباید کم کاری کنیم و به عنوان تنها کشور شیعه جهان وظیفه داریم از دل قرآن و نهج‌البلاغه به دنبال چاره برای مشکلات مردم و اداره جامعه باشیم.


غضنفری گفت: به عنوان شیعیان امیرالمومنین(ع) نباید ایشان را به گونه‌ای توصیف کنیم که دست نیافتنی باشد و ایشان را از دسترس الگوپذیری خارج کنیم که اگر چنین باشد در حق ایشان جفا کرده‌ایم. لازم است که نگاه ما به سیره امیرالمومنین(ع) نگاه کاربردی باشد و صرفا به توصیف ایشان بسنده نکنیم.


انتهای پیام/۴۱۶۱/




انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب