عملیات ساخت روبات دارای احساس متوقف شد
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، سازندگان اولین روبات احساساتی جهان از توقف عملیات ساخت این روبات خبر داده و علت آن را مشکلات مالی در شرکت سافت بانک اعلام کردند. این روبات پپر(Pepper) به معنای فلفل نام دارد و به نظر میرسد تولید آن در آیندهای نزدیک به سرانجام نخواهد رسید.
روبات پپر اولین بار در سال ۲۰۱۴ معرفی شد و باتوجه به ویژگیهای خاص خود تا حد قابل توجهی مورد استقبال قرار گرفت. قرار بود این روبات برای راهنمایی مردم در اماکن عمومی، نگهداری از کودکان و کمک به مشتریان فروشگاهها بهکارگیری شود. شرکت سافت بانک به عنوان سازنده اولین روبات احساسی جهان در چند سال گذشته بیش از ۱۰۰ میلیون یورو ضرر کرده است و اکنون دیگر قادر به ادامه فعالیت خود نیست.
«فلفل» در ابتدای راهاندازی به عنوان اولین روبات دارای قلب یا احساساتی توصیف شد و از نظر ظاهری، برای جلب توجه و خوشایند انسانها با ظاهری زیبا و بانمک طراحی شد.
همچنین گفته میشود سافت بانک به عنوان بخشی از برنامههای تعدیل نیرو و کاهش هزینههای خود در ماه سپتامبر ۳۳۰ کارمند خود در فرانسه را تعدیل خواهد کرد. با این وجود سافت بانک میگوید که با وجود کمبود بودجه و افزایش هزینهها، به سرمایه گذاری روی روباتهای نسل جدید ادامه خواهد داد.
روبات فلفل که توسط شرکت فاکسکان در چین ساخته شده که غول مونتاژکننده گوشیهای آیفون نیز هست، هرگز کاملاً به پتانسیلی که سافت بانک به آن امیدوار بود، نرسید و به گفته یکی از منابع نزدیک به این شرکت فقط ۲۷ هزار واحد از این روبات را قبل از توقف تولید، تولید کرده است.
البته این شرکت در بیانیهای اظهار کرد که برخلاف کمبود بودجه و تعدیل نیروی اخیر در تجارت روباتیک، همچنان سرمایه گذاری قابل توجهی در تولید روباتهای نسل آینده برای خدمت رسانی به مشتریان و شرکای خود خواهد داشت.
گفته میشود سافت بانک اکنون تمرکز خود را روی محصولات روباتیک دیگر از جمله روبات تمیزکننده ویز(Whiz) گذاشته است.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/