تلاش سیاستمداران آمریکایی برای لغو قانون استفاده از فناوری تشخیص چهره
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، چهار قانونگذار سرشناس آمریکایی میخواهند دولت این کشور را از بهکارگیری فناوری تشخیص چهره و تعدادی ابزارهای بیومتریک(به منظور تشخیص صدا) منع کنند. این سیاستمداران معتقدند دولت با سوء استفاده از این فناوریها حریم خصوصی شهروندان را نقض کرده و از اطلاعات بهدست آمده برای دستیابی به منافع خود استفاده میکند.
بیشتر بخوانید:
فیسبوک به اتهام انحصارطلبی مورد تحقیق قرار میگیرد/ افزایش نظارتها بر شبکه اجتماعی آمریکایی
بررسیهای میدانی در شهرهای مختلف آمریکا نشان داده است فناوری تشخیص چهره در شناسایی هویت افراد رنگین پوست ۱۰۰ برابر بیشتر از سفیدپوستان اشتباه کرده و اطلاعات نادرستی را به مراکز امنیتی ارسال میکند. یکی از اعضای اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا(ACLU) گفت: «سال گذشته تشخیص نادرست به وسیله فناوری تشخیص چهره موجب شد افراد بیگناه زیادی بازداشت شده و مورد بازجویی قرار گیرند. این فناوری توانایی لازم برای ایجاد امنیت در جامعه را ندارد و در موارد متعددی باعث وارد شدن آسیبهای روحی به شهروندان در شهرهای مختلف میشود. سیاستمداران باید هرچه زودتر قانون بهکارگیری فناوری تشخیص چهره را لغو کرده و از ظرفیتهای موجود در این فناوری برای حوزههای دیگری استفاده کنند.»
اگرچه تعدادی از سرشناسترین سیاستمداران دموکرات و فعالان اتحادیههای مختلف خواستار لغو سریع قانون بهکارگیری تشخیص چهره شدند ولی برخی از نمایندگان مجلس سنا معتقدند فرایند لغو این قانون به دلایل متعدد بسیار طولانی خواهد بود و ممکن است تا اواخر سال ۲۰۲۲ طول بکشد. قانون استفاده از فناوری تشخیص چهره در معابر و اماکن عمومی مفاد و تبصرههای زیادی دارد و احتمالاً بعد از لغو آن نیز تعدادی از دستگاههای دولتی اجازه استفاده از این فناوری را خواهند داشت.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/