جامعه استعداد افراد را شناسایی و با برنامهریزی دقیق شکوفا کند
سعید جوانی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با اشاره به موضوع جمعیت کشور اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ سیاستهای کلی «جمعیت» را که براساس بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند و از آن پس این روز به نام «روز ملی جمعیت» نامگذاری شد.
وی افزود: رفع موانع ازدواج و تسهیل و ترویج تشکیل خانواده و افزایش فرزند بدونشک از اصلیترین راهکارها برای نیل به اهداف ابلاغیه خواهد بود و مسئولان و فعالان این حوزه شایسته است که از این موضوع در زمان انتخابات بهعنوان اهرم فشاری برای تدوین قوانین مناسب و مطالبهگری از نامزدها استفاده کنند.
فرمانده قرارگاه فدک با اشاره به فعالیت این قرارگاه عنوان کرد: قرارگاه فدک برنامه ۲۲ سالهای را تدوین کرده است که رئوس این برنامه شامل جلوگیری از ضرب فتنه، رسانه منبر، آموزش و تشکیل کارگاههای جمعیتی، افزایش زاد و ولد، کاهش طلاق، جلوگیری از ازدواج سفید، کمک به زنان آسیبدیده و بیسرپرست در آسیبهای اجتماعی، لقاح مصنوعی، جلوگیری از متلاشیشدن بنیاد خانواده و مهمتر از همه آمادگی بنیه دفاعی و قدرت اقتدار شیعه است.
این مدرس دانشگاه در حوزه جمعیتی بیان کرد: ایجاد معاونت امور ازدواج و تسهیل آن برای جوانان لازمه دولت جهادی و انقلابی است و دولت آینده میتواند ایجاد این معاونت را در اولویت اقدامات خود قرار دهد.
کارشناس حوزه جمعیت و خانواده با اشاره به ایجاد دفتر امور زنان و خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی به آنا گفت: راهاندازی دفاتر در دانشگاه آزاد اسلامی، اقدام بسیار مناسبی از سوی مسئولان دانشگاه بود و این دفاتر از چشمانداز بسیار روشنی برخوردار است.
وی کاهش نرخ رشد جمعیت در کشورمان را از معضلات و آسیبهای مهم برشمرد و یادآور شد: در این زمینه دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی میتواند با اقدامات و اجرای برنامههای مناسب فرهنگی، تأثیر قابل توجهی در افزایش نرخ رشد جمعیت داشته باشد و یکی از دغدغههای مهم رهبری درباره افزایش جمعیت را برطرف کند، به همین دلیل در قرارگاه برنامههایی برای چگونگی و نحوه همکاری با این دفتر تدوین شده است.
فرمانده قرارگاه فدک توضیح داد: جامعه باید وظیفه افراد را در سنین طفولیت یعنی همان دوران ابتدایی شناسایی کرده و زمینههای خاص استعداد آنان را بشناسد و با برنامهریزی دقیق استعدادها را شکوفا کند. این افراد همانهایی هستند که در آینده دانشمندان بزرگ، هنرمندان شاخص، پزشکان و مهندسان خلاق و مبتکر، ورزشکاران نامآور و فلاسفه و فضلای برجسته خواهند شد و مسئولیت اصلی برنامهریزی برای توسعه کشور و راهبری برنامهها را برعهده خواهند گرفت.
این کارشناس حوزه جمعیت و خانواده متذکر شد: حفظ نخبگان الزاماتی دارد که باید به این الزامات تن داد و این الزامات موارد بدیهی نیستند، کافی است ببینیم کشورهایی که نخبگان خود را حفظ کردهاند، چگونه موفق به این امر شدهاند و در این بین نقش دانشگاهها به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی و دفتر امور زنان و خانواده بیبدیل است.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/