سخنرانی علمی دکتر عقیلی با موضوع سطوح ارتباطات، فضای مجازی، ادراک و شناخت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعه رسانه واحد تهران مرکزی با معرفی سطوح ارتباطات فردی، به بیان توضیحات در این باره پرداخت.
عقیلی گفت: مغز انسان عهده دارفرایند دریافت اطلاعات و پردازش دادههای جهان پیرامون است. پس از این فرایند نتایج این فرایندها یعنی دریافت و پردازش اطلاعات در حوزههای گوناگون در رفتار ما تاثیر میگذارد.
وی با بیان اینکه معنی اصولا امری درون فردی و درون ذهنی است، تصریح کرد: هر فرد در درون ذهن خود و در فرایند ارتباط درون فردی به بررسی مفاهیم مانند: ادراک-خاطرات-تجارب-احساسات-برداشتها-ارزیابی- نگرشها- نظرات-عقاید-تدابیر-تصورات-حالات ذهنی میپردازد.
مدرس علوم ارتباطات و رسانه واحد تهران مرکزی درباره ارتباط میان فردی افزود: ارتباط، تعامل افراد با محیط پیرامونشان است و شامل ارتباط با دوستان، اعضای خانواده، همکاران و حتی غریبهها میشود. با ابداع و بکارگیری فضای مجازی و وسایل ارتباطی فردی مدرن امروزه حجم رو به تزاید و قابل توجهی از ارتباطات میان فردی ما با واسطه ماشین صورت میگیرد.
وی ادامه داد: به عبارت دیگر همانگونه که گفته شد معنی امری درون فردی ولی عمل امری میان فردی است. معنی و عمل در کنار هم مطالعه میشوند و مطالعه یکی بدون دیگری تقریبا ممکن نیست.
عقیلی با تاکید بر اینکه رفتار افراد آشکارترین بخش ارتباط بین فردی است درباره ارتباط گروهی، ارتباط جمعی، نظریه ارتباطی مرتبط با ارتباطات انسانی از جمله: نظریه تکامل نمادین جورج هربرت مید، مارشال مک لوهان و پیر بوردیو سخنانی بیان کرد.
انتهای پیام/