کمترین میزان تلفات کرونا در هند ثبت شد
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، دیروز دوشنبه ۳۱ ژوئن ۲۰۲۱ ابتلای ۳۵۹ هزار و ۵۴۴ تن به کرونا و فوت ۷ هزار و ۸۸۶ تن براثر ابتلا به کرونا در جهان به ثبت رسید.
هند با ۲ هزار و ۷۸۲ فوتی اول، برزیل با ۸۷۴ فوتی دوم، آرژانتین با ۶۳۷ فوتی سوم، کلمبیا با ۴۹۲ فوتی چهارم، روسیه با ۳۳۹ فوتی پنجم، ایران با ۲۱۷ فوتی ششم، اندونزی با ۱۷۴ فوتی هفتم، شیلی با ۱۳۲ فوتی هشتم، فرانسه با ۱۲۶ فوتی نهم و ترکیه با ۱۲۲ فوتی دهم جدول شدند.
این در حالی است که هند روز دوشنبه کمترین آمار روزانه ابتلا به کرونا در ۵۰ روز گذشته را ثبت کرد. طبق آمار رسمی، در یک روز گذشته ۱۵۲ هزار و ۷۳۲ در هند به کرونا مبتلا شده و ۳ هزار و ۱۲۸ نفر قربانی این بیماری شدند.
به گزارش هندوستان تایمز، دادههای وزارت بهداشت هند نشان میدهد که آمار کل ابتلا به کرونا در این کشور به ۲۸ میلیون نفر و قربانیان این بیماری به ۳۲۹ هزار و ۱۰۰ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت هند همچنین اعلام کرد که موارد فعال کرونا در این کشور ۲ میلیون و ۲۶ هزار نفر است.
در همین حال سخن گوی موسسه سروم بهعنوان بزرگترین شرکت تولیدکننده واکسن در جهان اعلام کرد تا ماه ژوئن ظرفیت تولید واکسن آسترا زنکا را از ۶۵ میلیون واکسن در ماه به ۹۰ میلیون واکسن افزایش خواهد داد.
بسیاری از کارشناسان معتقدند آمار واقعی کرونا در هند بسیار بالاتر از موارد اعلامشده است بهخصوص حالا که این ویروس در روستاهای هند در حال گسترش است. بیش از ۷۰ درصد از جمعیت یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفری هند در روستاها زندگی میکنند و مردم این مناطق اغلب به پزشک و بیمارستان دسترسی ندارند.
موج دوم کرونا نظام سلامت هند را در مرز فروپاشی قرار داده و این کشور را با بحران شدید اکسیژن و داروهای حیاتی مواجه ساخته است.
تعداد زیادی قربانیان روزانه این بیماری سبب شده تا قبرستانها و محوطههای سوزاندن اجساد توانایی مدیریت این حجم از قربانیان را نداشته باشند. همچنین افزایش قیمتهای کالاهایی مانند چوب که در دین هندو برای سوزاندن اجساد مورداستفاده قرار میگیرد، سبب شده تا خانوادههای فقیر در روستاها نتوانند طبق آیینهای مذهبی هندو اجساد را بسوزانند و آنها را در رودخانههای مقدس ازجمله گنگا رها کنند.
هند تاکنون بیش از ۱۹۷ میلیون نفر را واکسینه کرده است اما به عقیده کارشناسان واکسیناسیون جمعیت باید با سرعت بیشتری ادامه یابد.
هند بهعنوان بزرگترین کشور تولیدکننده واکسن در جهان اکنون با کمبود واکسن کرونا مواجه است و صادرات آن را به جهان متوقف کرده است.
انتهای پیام/۴۱۰۶/
انتهای پیام/