دهمین نمایشگاه اینوتکس از هفته آینده شروع به کار میکند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، دهمین دوره نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری (INOTEX ۲۰۲۱) از تاریخ ۲۸ لغایت ۳۱ اردیبهشت ماه جاری در فضایی باز واقع در پارک فناوری پردیس و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار خواهد شد. اینوتکس اکنون به بستری برای عرضه نوآوری و فناوری، تبادل دانش فنی و تکنولوژی و نیز مشارکت میان شرکتها و سرمایهگذاران داخلی و بینالمللی تبدیل شده است، طی ۹ دوره قبلی بیش از هزار و ۸۵۰ شرکت و استارتآپ ایرانی و خارجی به عنوان غرفهدار در این نمایشگاه حضور داشته و بیش از ۶۰ هزار نفر نیز از این نمایشگاه بازدید کردهاند.
در این دوره از نمایشگاه، بیش از ۳۰۰ استارتآپ، شرکت فناور و دانشبنیان، شتابدهنده و مرکز نوآوری، مرکز رشد و پارک فناوری و... به ارائه جدیدترین محصولات و خدمات فناورانه خود به بیش از ۲۰ هزار نفر بازدید کننده حضوری و آنلاین خواهند پرداخت. اینوتکس تنها یک نمایشگاه نیست؛ بلکه هر ساله به منظور توسعه مشارکت و همکاریهای فناورانه، تشویق جوانان به کارآفرینی و نیز فرهنگسازی سرمایهگذاری در حوزههای نوآورانه، رویدادها و بخشهای جانبی متعددی در کنار این نمایشگاه برگزار میشود که پتانسیل محتوایی بسیار خوبی را برای عموم جامعه در بر دارد. دهمین نمایشگاه اینوتکس سهشنبه ۲۸ اردیبهشت با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و مهدی صفارینیا، رئیس پارک فناوری پردیس، افتتاح شده و فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز میکند.
برخی از این بخشهای جانبی و رویدادها عبارتند از: استیج عمومی اینوتکس؛ بیش از ۳۰ ساعت سخنرانی، پنل و گفتوگو با موضوع فرهنگ سازی کارآفرینی و ایجاد امید و انگیزه در جوانان با معرفی نمونه های موفق، استیج تخصصی اینوتکس (ایستگاه آینده)؛ بیش از ۳۰ ساعت محتوا شامل سخنرانی و پنل با موضوع بررسی مهم ترین روندهای نوآوری در دنیا شامل پنج حوزه کلان دادهها، ظهور NBIC، اینترنت اشیاء، رایانش ابری و هوش مصنوعی، اینوتکس پیچ؛ رقابتهای استارتآپی که در ۶ استان مختلف کشور برگزار شده و فینال این رقابتها همزمان با رویداد اینوتکس و در مواجهه با سرمایهگذاران برگزار میشود، کافه سرمایه اینوتکس؛ برگزاری مجموعه جلسههای سرمایهگذاری بین استارتآپها و سرمایهگذاران، اینوجوان؛ برگزاری کارگاههای تفکر خلاق و حل مسئله برای نوجوانان همراه با بازی و سرگرمی، تجربه فناوری؛ امکان لمس و آشنایی نزدیک مردم با جدیدترین فناوریهای تولید شده توسط شرکتهای دانشبنیان و کار کردن با آنها.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/