تبیین سیاستهای انتخاباتی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی/ اساتید برای رفع شبهات محتوا تولید کنند
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه مسئولان کانونهای بسیج اساتید مراکز استانهای دانشگاه آزاد اسلامی بهصورت وبیناری و با حضور اعضای شورای مرکزی و کانونهای استان تهران برگزار شد.
سید محمود هاشمی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشریح برنامههای بسیج اساتید به سیاستهای انتخاباتی این نهاد اشاره کرد و افزودک در فصل اول سال هیچ اولویتی بالاتر و مهمتر از انتخابات برای بسیج اساتید نخواهد بود و همه کانونها در سراسر کشور باید برنامههای خود را متناسب و با رویکرد انتخاباتی تنظیم و اجرایی کنند.
وی درباره چگونگی فعالیتهای انتخاباتی و ظرفیت کانونهای استادی گفت: کارگاهها، دورهها و جلسات حلقههای صالحین بهترین بستر برای تبیین مفاهیم انقلاب و شاخصهای دولت جوان حزباللهی و همچنین رفع شبهات مطرح شده در فضای جامعه میتواند باشد. لذا اگر هر استاد بسیجی هر روز یک محتوا ولو به اندازه یک یا چند جمله تولید کند بسیاری از شبهات مرتفع و مشارکت مسئولانه و حداکثری اتفاق خواهد افتاد.
رئیس بسیج دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به شبکه سخنرانان و تولید محتوا در سطح کانونهای خاطرنشان کرد: شبکه سخنرانان نهضت استادی بسیج در سطح کشور شبکه قابل ملاحظهای است و برای جریانسازی و گفتمانسازی باید از همه ظرفیت موجود برای حضور حداکثری استفاده تا گفتمان غالب در کشور گفتمان جریان انقلابی و دولت حزباللهی باشد.
هاشمی با اشاره به ایجاد شورای سیاستگذاری انتخاباتی و اهداف آن افزود: شورای سیاستگذاری انتخاباتی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی متشکل از مسئولان کانونهای استانی است و برای تحقق اهداف پیشبینی شده بهصورت منظم و هفتگی، جلسات این شورا و کمیتههای مربوطه باید برگزار شود و خروجی جلسات بهصورت هفتگی اجرایی و عملیاتی خواهد شد. همچنین سازوکار شورای سیاستگذاری در بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در راستای شورای سیاستگذاری سازمان بسیج اساتید کشور است.
وی ادامه داد: با پیگیری انجام شده کتاب دولت جوانان حزباللهی در تیراژ ۱۰ هزار جلد منتشر شده و آماده توزیع و استفاده همه اقشار و نهادهای مختلف برای تبیین و گفتمانسازی دولت جوان حزباللهی است.
انتهای پیام/۴۱۱۸/