دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
منادی:

باید شرکت‌های دانش‌بنیان توسعه یابد/ سهم ۴۰ درصدی دانشگاه آزاد اسلامی در آموزش عالی

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: باید شرکت‌های دانش‌بنیان توسعه یابد و تعداد شرکت‌ها در کل کشور به ۴۰۰ هزار مورد برسد.
کد خبر : 577802
علیرضا منادی

به گزارش خبرنگار حوزه پژوهش‌ و پایان‌نامه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،


علیرضا منادی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در مراسم هشتمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی که عصر امروز در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک پدیده بوده و در زمینه جذب دانشجویان خارجی سرآمد است. این دانشگاه حدود ۴۰ سال پیش بر اساس اخلاص و با حمایت یک میلیون تومانی امام خمینی (ره) تاسیس شد و در حرکت دانشگاه آزاد اسلامی تاثیرگذار بود.


وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون ۶ میلیون نفر دانش‌آموخته داشته است، افزود: این دانشگاه سهم ۴۰ درصدی از آموزش عالی و آموزش علوم پزشکی کشور را دارد.


منادی گفت: به دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرد ۳ وزیره می‌گوییم. چرا که مسئولیت مدارس سما را برعهده داشته و حکم وزیر آموزش و پرورش را دارد. همچنین واحدهای دانشگاهی را برعهده دارد و به‌نوعی وزیر علوم بوده و مدیریت تعدادی دانشگاه علوم پزشکی را برعهده دارد و در حکم وزیر بهداشت است.
 
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر می‌خواهیم به جایی برسیم، راه آن پژوهش و وارد شدن به عرصه علمی است. دانشگاه آزاد اسلامی دارای ۲۴ هزار عضو هیئت علمی است و ما همه این عزیزان را نخبه می‌دانیم.  


منادی گفت: یکی از برکات دانشگاه آزاد اسلامی، افزایش بهره‌وری است. در واقع این دانشگاه الگوی مجسمی از بهره‌وری در کشور بوده و یکی از پایه‌های رشد ثابت بهره‌وری در اقتصاد ایران است.


وی ادامه داد: باید شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی توسعه و گسترش یابد. همچنین در قانون جهش تولید دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی، توجه خوبی به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. در حال حاضر ۵ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان داریم که این شرکت‌ها در سال گذشته ۲۰۰ هزار میلیارد تومان فروش داشتند و ۴۰۰ هزار نفر اشتغال ایجاد کردند. البته نظر رهبر انقلاب این است که شرکت‌های دانش‌بنیان به ۴۰۰ هزار مورد برسد. مثلاً دانشگاه شریف ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان دارد که یکی از این شرکت در سال گذشته ۲ هزار میلیارد تومان فروش داشته، این در حالی است که کل بودجه دانشگاه آزاد ۹ هزار میلیارد تومان بوده است.


رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین، انتقال فناوری از چین مطرح شده و می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم. همچنین باید کاری کنیم که پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی به اوج برسد.


منادی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب زمانی که رئیس‌جمهور بودند پیگیر تأسیس رشته‌های پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی بودند. در واقع یکی از دلایل سهم‌ ۴۰ درصدی دانشگاه آزاد اسلامی از آموزش پزشکی کشور تلاش‌های رهبر انقلاب در دهه شصت بوده است.


  انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب